Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo 14000 za post-traume.....ma nikad...moze se tu puno vise izvuci..... @Pero...dorbo si!
@ JAD e moj jadu...jadni...drugi put malo bolje isčitaj tekst pa komentariši...svako dobiva po 11 000 eura +3.000 eura...ukupno 14.000 eura..pa ti sad razmisli bi li potpisao...porodice koje su izgubile nekoga će dobiti mnogo više (ako im to može biti ikakva satisfakcija za izgubljene)..i glupo se je smijati tuđoj nesreći...jer se nikad ne zna...ko će biti sljedeći da ispadne iz IGRE na ovom svijetu...možda su oni bili danas...ti sutra..on/ona prekosutra...jer ko što neko reće Život je igra..poker...ruski rulet...
ma nemam ja nista protiv Kineza iz Buljakova, mislio sam da na tom krstarenju oni samo pojedu pse lutalice :)
slazem se Pero sa psima....kineze ne dirati, nismo nacisti.....svako ima pravo da zivi gdje mu je volja, ako se pridrzava principa, kulture i zakona tog mjesta... A ovo je JAD i Bijeda....halo 11 000 eura za ljude koji su izgubili najblize...haha....pa nije izgubio psa......ne vjerujem da ce ljudi ovo potpisati.....ja ne bih!
Trebalo je pokupiti sve pse lutalice u ovom gradu i poslati na krstarenje konkordijom skupa sa kinezima iz buljakova !!! Utuc pse lutalice prije nego neko bude na smrt izgrizen!!!