Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cohene moze li se sreditj skidnje sankcija .... eheheh ... ovo su prljavi pravnici koji odraduju poslove a kada i padnu onda moraju da cute, s tim da kad je zuco u pitanju svi pjevaju ... nista kramp nece odgovarati bar za sada, a i BILL je karindjo pa nista, monika se obogatila..
Kakve crne ljubavnice, sta je on sa njima radio - al ono realno ?! Did od 80 godina, sta ce se njemu diganti, izvini te molim te ? Hahaha
nije on sa njima bio sada, vec kad je bio mladji Sad kada je postao predsjednik i one se sjetile da bi mogle jos malo zaraditi
Rekao je i daće primiti metak za TRumpa ! NE znam šta to znači al znam da su Trumpove ljubavnice sve IZREŠETANE ! Ako je dosad bila misterija ko JE DODIKOV čovjek u dosluhu sa TRUMPOM, koji će ga za dobre pare skinuti sa američke crne liste I DEBLOKIRATI ONE RUSKE PARE ŠPOLOŽENE NA NJEGOVO IME U AMERIČKE FONDOOVE, evo sada SE ZNA !