Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma samo gradi.. 2035 ce morati pogasiti termoelektrane, tako da se to negdje mora nadoknadit. Inace racun za struju ce nam biti veci nego podmjera!
Ne znam, meni smetaju i silne vikendice pored rijeka. Hajde da je to kulturna raja, nego se direktno pustaju odvodi u rijeku, dakle fekalije i hemikalije. Hidroelekrane svakako.
Radomir Sladoje, načelnik Kalinovika, već je uništio Zelengoru izgradnjom puta do Orlovačkog jezera, restoranima i vikendicama. U planu su i hoteli. Sad ide uništenje Neretve, koja je u gornjem toku čudesno lijepa.
Prvi joj je Tito zabranio da teče od Jablanice do Konjica...ojadio narod u plodnoj dolini Neretve,nikad im nije zemlju isplatio...neka je vječno proklet zlotvor Tito i Titići.
pravite solarne i ne dirajte rijeke stoko evropaka