Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad vidim koga su amerikanci izabrali... nema nam se sta prigovoriti za Bakira
@JoseDeLaMata šta to tebe briga za predsjednike susjednih zemalja i ko te tjera da ih gledaš??
Da ne ispade on najveća budala, on je pored toga stigao najmanje pokrasti, JER GODIŠNJE SE U BIH OPERE 9 milijardi KM ( upravo se iznose INVESTICIONI PODACI ????) , a ne zaposli se niko ! za 20 godina to je 90 milijadi dolara prošlo para kroz zemlju BiH a mi žedni kraj tog mora para !!
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Da sam na njezinom mjestu, uzeo bih onog Ćamilovog advokata i podnio apelaciju Ustavnom sudu.
Dobar,dobar:)Jos je novi sal i cvike nabacilo,svaka bi ga nana za zeta pozeljela
@Okrutan pasa ti imas psihicki problema, idi se lijeci ako ima gdje kakav doktor, psiholog u sredini u kojoj zivis
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kuja Killary je izgubila , idemo da nam Babo postane predsjednik u BIH . Dr S
Eno dan zalosti kod siptara...hahahhaha
Odyebi bitch!
Doticnoj se u jednom pogledu mora odati priznanje, posvetiti citav zivot jednom cilju bez obzira na cenu, a zatim gledati kako se zivotna ambicija i decenije planiranja & rada urusavaju tokom jedne veceri je nesto sto bi zauvek slomilo mnoge individue. Narocito kad se uzme ko je odgovoran za tu totalnu destrukciju. Skoro da mi je zao sudbine doticne, skoro. :))
...kakav dirljiv "speech". reko bi čoek da govori teška samarićanka koja je uložila svoj bogatstvo u izgradnju i rad bolnica za siromašne, obespravljene i gladne u africi. sreća, majka priroda me podarila jakim želucem i dugačkim jezikom. stoga, matora vještice, sikter.
Oni su samo marionete ima neko iznad svejedno il on il ona
Tuzno sjecanje na prikupljanje potpisa podrske za Hillary Clinton. Ožalošćeni Bošnjaci
Jučer se ulizavali Cinton, danas druga priča. Samo u Bošnje moguće.
Bar pošteno kaže onako kako jeste dok u Bosni ne priznaju pobjede jedni drugima , žale se raznoraznim sudovima , namješteni izbori i svašta nešto .
Ovaj nam vjerovatno nebi nametnuo embargo na samoodbranu 92 kao sto je to klinton uradio... kako god za nadati se da je bolja opcija od ovih dosadasnjih zlocinaca u bijelim rukavicama
U moj najbolji bosanski....Zao mi svijet. Seljaci je osvojio. Really really sorry, but most sorry for what will happen to Europe and Balkans next.
sta ima u st louisu?Imam ja baba tamo
U to koliko ste Jenki stvarno ne bih ulazio, ali je ocigledno da vas Engleski i ne sluzi bas najbolje. ...I'm really sorry, especially for the grim future of Europe and the Balkans.
ruku na srce pobjedio je,,al ono sto je laprdo,nece moci tek tako sprovesti,jel se nepita puno,moze davati prijedloge ,ali senat i kongres su tu da odlucuju,,,
Evo masa amerikanaca zeli sada u Kanadu i web stranica o kanadskoj emigraciji je blokirana odn pokazuje error.
Ljudi šta vam je? Senat i kongres i dalje republikanski, tako da se ništa neće promijeniti. Ono što je on obećao, nema šanse da usvoje ni njegovi.
A Trump je vanzemaljac ako nije republikanac?!
@Danube Pa ko usvaja odluke nego Senat i Kongres? Zar stvarno mislite da predsjednik odlučuje sam u Americi? Sve odluke u zadnjih 8 godina kad je bio demokrata predsjednik du
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kakvo je ovo okupljanje vlaha? =D izgleda da je neki njihov chat ukinut pa dosli coporativno ovde hahaha koji mutavci