Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ovi ameri su takva stoka oni misle da je 6 milijardi ljudi na planeti glupo i zatucano i da sta god oni slafinjaju mi to uzimamo zdravo za gotovo. Predlazem prvo izvratiti svoje gaće pa vidjet da li su usrane pa tek onda trazit drugima da to ucine isto.
Bolje je ne pricati previse o Kini
pa logichno bi bilo da napadnu kinu i uspostave rezim koji oni zovu \"demokratija\" i ostale zemlje su napadali i rushili iz slicnih razloga..
Nije ni Kina savršena, ali pocistite prvo ispred vasih vrata. I kanalizacijama Vam zive milioni ljudi, beskucnika takodjer. Da prestanete biti svjetski policajac i pocnete brinuti o vasem vanjskom dugu.
Jesam ja lud, il\' je naslov malo retardiran,: \"Clinton kritizira Kinu dok traje dijalog između SAD-a i te zemlje\"? What kind of narcotics do you take to make such a retarded sentance.
ameri vazda nesto kuhaju ....
Clean in front of Your house first than comment other one...
de Bilaty ohladi malo, dosta i tvoje hipoktaije...eto vi se slomiste u borbi za ljudska prava, da spomenem, crnne, meksikance, arape i desetine drugih bombardovanih rasa