Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoć pogledao taj film,slabo kužim engleski pa nisam puno ni skontao,film je nula bodova,produkcija i ostalo bez veze,prikazuju lik Poslanika u nekom podrugljivom smislu,ma ništa posebno, film je ono bez veze u svakom pogledu,čak ja ono ne bih nazvao filmom,ono je privatni video uradak kojim neka bjelosvjetska budala vrijedja Islam i Poslanika Muhameda s.vs neki to ne mogu podnijet, pa ja sam gledao gomilu filmova koji se izruguju katoličkoj crkvi,pa ništa
ti njasKe dok Monika svira frulicu...
Kaznjivo? A sloboda govora, medija i stampe? A First Amendment?... koliko god mi se gadi ovakav film, ipak \"kaznjivo?\"... pa zar nije Amerika prva koja promovise tu \"slobodu govora\"?
svako drugo nasilje osim vaseg nema razloga i neopravdano je mamicu vam