Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Providan nacin promovisanja pokusnih vakcina a u ime punjenja djepova bjelosvijetskih azdaja.
@winer. Hebo te boshnjo. Ti vjerujes svjetskoj zdravstvenoj organizaciji. Eto oni su isli u skolu i nemaju nikakve zle namjere
kad oni nama eurokrem isti ne prave a da nam vakcinu istu daju, oce, u limburgu
Tek kad njihova djeca i unucad prime vakcinu, onda cu i ja. Ma dajte ovi samo sto nisu riknuli kao oni ce primiti vacinu, a da li mogu u vakcinu ubaciti da se pojavi neplodnost itd. to je kao teorija zavjere. Ma nevjerujem sebi a ne njima.
Kako ste zatucani nmg vjerovat, pola Bosne sad doktori i znaju sve o vakcinama i koroni, zbog takvih poput vas smo i u ku*cu
A pogotovo vi koji ne nosite maske i mislite da ste upravu jer ih ne nosite, posebna ste sorta idiota
Buš je tito ova dva onako
Sto bi reko Sojic, lepo drustvance
Pred smrt
Propaganda nikad jaca :) samo treba pustiti sve da ga prime.
Tri SOTONE
Ko god povjeruje u ovo je ovca kojoj nema spasa !
Sreca pa nije agresivna kampanja za vakcinaciju.
Neka vam je da Sebastian Kurz, mozda bolje djeluju kad prime od Kurz-a.. pozz raja
Nothing to lose old men
Sto ovi pred kamera to rade? To je bas sumnjivo. Sto se tice starih, imam tetku koja umalo nije umrla od vakcine za gripu. Nije svaciji organizam isti, a stari ljudi piju lijekove i to moze biti kontraproduktivno. Bas za njih vwkcina moze biti opasna. Neka je prima ko zeli, svaciji izbor.
bez mene ko domina
Recite NE VAKCINI protiv COVID-19 pod SVAKU cijenu ! ! ! Prva vakcina koja sadrzi mRNA i napada vas genetski materijal i mijenja vaš DNK. OTVORITE OČI !!!
Puno gledas filmove, sinko
Recite NE VAKCINI protiv COVID-19 pod SVAKU cijenu ! ! ! Prva vakcina koja sadrzi mRNA i napada vas genetski materijal i mijenja vaš DNK. OTVORITE OČI !!!