Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakvi Rusi, mi smo i Europa i Amerika za Rusiju. Kod nas kriminalci imaju sva demokratska prava, tretiramo ih kao gospodu. Dobiju godišnji ako odu u zatvor, a neki i slobodne vikende. Ako u zatvoru nema dovoljno mjesta za pristojan i ugodan život, onda ih i ne šaljemo u zatvor. Samnica je riječ koja kod nas ne postoji, dok Rusi svoje ubice znaju poslati u doživotnu samnicu. Primitivci!
Putin im je ustvari dao priliku da u miru i tisini u trajanju od dvije godine , smisle i urade citav album novih \"slobodarskih \" pjesmica, sto ce reci neka \"umjetnice \" to gledaju sa pozitivne strane ,nije sve tako crno kao sto im se u prvi mah njima i njihovom advokatima ucinilo !
pa tako ste i zasluzile g.lupe kurwe. Kakva je to borba za slobodu i demokratiju ako ja vrijeđam i pljujem po drugome- nesto kao americki sistem. Čuj otišle u pravoslavnu crkvu i izvodile neke budalaštine. Ove k.obile ko žali nije u glavi baš dobar.
Sad ce imati priliku iz prve ruke da vide sta drugi misle o njihovoj \"borbi\" za slobodu govora.