Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta mislite koja galama bi se digla da politicar iz Irana kaze ima dovoljno metaka za sve Zidove.
Kud onaj Hitler nije radio u tri smjene. Kad vidis ovog kera tacno insan pozali za Hitlerom.😎
Što se ovi Fincijevi upalili, pa stoko neotesana jel ovo za pravdanja , znamo svi da je cionistima žrtva bogu kojem se mole ljudsko biće i da se vi židovi smatrate da ste iznad kršćana , muslimana itd. također znamo da vam je Dedžal vrhovni vođa , mesija itd. na vašu sreću trenutno ide vam sve na ruku i ići će sve dok se Isa (Isus) a.s. ne pojavi ....do tad uživajte :)
heil hitler
Citam jedan clanak kako pise da je doslo do razmjene vatre izmedzu palestinaca i izraelaca.ha pa otkud palestincima oruzije.jedino sto imaju su kamenje sa puta dok izraelci tandaraju automackim oruzijem.
Doci ce vrijeme kada ce i tusevi s 💨 biti u svo vecem kapacitetu spremni za vas cifutare
Bojni otrov I govna zidovska dobro zaprasiti Hico je kralj
pa hico i njegova politika istrebljana jevreja je direktno i indirektno izazvala obnovu jevrejske drzave
@ScoobyDoo mozda izgleda cudno ali palestinci podrzavaju politiku serbije i strasno su protiv drzave kosova, u zagljaju sa dacicem govore kako nikad nece priznati kosovo i da kosovo za serbe je "jerusalem" ka sto je za palestince "jerusalem". Sad malo razmisli!!!!!!!!!! a ja cu ti kazat barab da je jerusalem jevrejski ka sto je kosovo albanski ali to ne daje pravo ni albancima ni jevrejima da zabrane drugima da zive, i koliko ja znam oni to i ne rade.
ScoobyDoo, da zavrsim story jevreji i albanci imaju zajednicku tragicnu povijest gdje jevreji nazalost platili su vecu cijenu i razbacani po svitu dok su iliri mnogo ratobornij uspjeli opstati pored najezde mnogobrojnih slavena, svakako plateci ogromnu cijenu. Evo zasto ilira jebilo isti ka sto je bilo francuza ili engleza ali zbog najezde slavena i drugih danas su ka deseti dia engleza. Ovo je samojedan momenat za razmisljanje.
Koliko je ova priča oko Izraela čudna jest primjer našeg čovjeka koji je kao dijete ,"bijelim konvojem" završio u Izraelu. Po nacionalnosti je bio Musliman, danas Bošnjak. U Izraelu je ostvario veliku vojnu karijeru, postao je zapovjednik "čelične brigade" Ben Gurion. Učestvovao je u ratu 2006 protiv Hezbollaha , oba sina su mu danas oficiri IDF-a, imaju jevrejska imena i služe Izraelu kao svojoj domovini. Komandni jezik IDF je ruski zbog 2.7 miliona Rusa koliko živi i Izraelu
Ambasador Rusije u Izraelu je prije par dana rekao da će Rusija braniti Izrael od bilo koje agresije zbog brojne ruske "dijaspore".
Pogledajte biografiju ministra obrane Izraela Avigdora Libermana, 80% visokih oficira ima slično porijeklo. https://en.wikipedia.org/wiki/Avigdor_Lieberman
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@ScoobyDoo, povijesni lapsus, kosovo nikad nije bilo serbsko prema tome amerika ne moze oteti nesto sto nije serbsko, amerika je pomogla autohtonom narodu tj albancima da se oslobodi fasizma tipa milosevic koji je ratovao protiv svega sto nije serbsko i to je to. Albanci su jedini potomci ilira koji tu zive i zivjet ce aBd jos mnogo tisuca godina. E sad ako bas hoces povuci neku paralelu onda bi to bilo jevreji i albanci imaju isto povijest jedan okruzen arapima drugi slavenima.
Imal sta gore na svijetu od ovih govana?
@franz Imaju ovi gadovi u Republici Morbilskoj
izrael je zadnjih 30g promenio i etnicku sliku naselja,koja su bila 100% palestinska.izrael gradi naselja,gde su ljudi oslobodjeni obaveze prema drzavi i cak su podsticani od izraela,da se naseljavaju pored palestinaca.i izrael je uspeo da se jevreji iz njujorka ili pariza,sele u izrael.oni bukvalno na palestinskim terotirijama,grade gradove a palestinci na mestima gde su nekad napasali koze,gledaju danas izraelske gradove samoodrzive tvrdjave.
Šta će te kada istekne Lozanski ugovor 2023, tad će Turska biti do Londona ako Bog da in shaa Allah. Cilj 2023. 1923 su Turski komunisti na stolu prodali zemlju koju su nam dede krvlju platile ovaj put vam neće uspjeti VELIKIM ALLAHOM vam se kunemo.
Jevrejsko smeće.
Nadam se da će i za vas biti dovoljno gasa i gasnih komora ,pas ti mater ćifutsku.