Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako vam uleti Bulbasor hebali ste jeza u ledja!
Zašto u zadnje vrijeme veliki broj novinara koristi bukvalan prevod "pepper sprej" ili "biber sprej", a ne našu ustaljenu riječ "suzavac"?!
Prijatelju prije nego što opet ovako nešto prokomentarišeš malo se informiši. Za tvoju informaciju ovo su dvije različite komponente kojima je jedino zajedničko da nadrazuju oči.
Ovako će policija i kod nas da tuče narod, čik poslije izbora. Onda kad vas pendrecima stanu farbati po leđima, umirat će te od gladi kod kuće a sve zbog obične gripe...
A Godzilla ni da mahne repom da spasi svog Pikačua, sklepaše i njega bez otpora. ;)
Ovo je lažni Pikachu. Pravi bi ih zveknuo munjom mnogo prije bi prišli dovoljno blizu za pepper sprej. P. S. Sve vezano za ovu vijest je bizarno.
Kakvi krkani..
e cuj Pikachua safatalo, nek' je i njega neko jednom povalio... sto se nije u kostim Duska Dugouska ili onog blentavog Kojota obukla, ne bi je ni dirnuli
Joj vijesti sunce ti grebem Simicko? Crnjaka uvozite iz Latinske Amerike. Gdje je clanak da ce Djokovic ici na sahranu zlocincu?
@gooUser1599025878 Ide i Osmanagić da ga oživi.
Sramota
@katozlato388 , ...Amfilohija cijeli dan vodaju i drže na suncu, usmrdit će se. ))
Kakva je to mučka provokacija, oću reći tegljenje za jezik :)
Svugdje u svijeetu su neredi, koji imaju razlicitu svrhu.U prvom svjetskom ratu su smijenuli burzoaziju, a sada ne na udaru kapitalizam.
Pika pika 😁