Panika među građanima
0
Čile danas pogodilo čak pet zemljotresa
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
debilu ,jesi to došo bosance strašit.... hajd mrš u 3pm sa svojim izvjescima i izvestajima
samo da vas napomenem da je podrucje Balkana već dugo dugo godina bilo pošteđeno seizmičkih aktivnosti..pa, budući da dolazi proljeće da seizmičke aktivnosti su najviše izražene baš tada ne treba da vas čude zemljotresi koji će biti prisutni na Kosovu-Metohiji, od Crne Gore do Rijeke i u zaleđu Jadrana..ovo sam saznao iz jednog izvješća gospodje iz srbije koja radi u seizmoloskom zavodu(da napomenem , ovo izvjesce sam citao 3-eg marta u kojem je decidno navedeno da ce biti potresi na kosovu i sta se desilo, 10-og je doista bio)..tako da budite u pripravnosti!
predlažem da pošto sax i ostali udbaški mediji zakljcavaju sve teme o ganiću, na ovakvim temama diskutujemo o onom sto nam ne daju gdje treba. Ganić je agent KOSa čitajte Online glasnik bosanskgo kongresa najnoviji!!!! Sve je ovo igra udbe i engleza da na kraju englezi ispadnu naši veliki prijatelji. malko se ispuhale emocije oko hapšenja, ventili se procistili, i sad mozemo u ljubavnu epizodu s našim starim jaranom engleskom (al u k...)
Gdje stanes nogom tu zemlja se trese ... :))