Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti, majmune, pričaš o zločinu ? Ti najbolje znaš šta je zločin jer ga svakodnevno vršiš.
CIA kaze da je zlocin citati tudje mailove . Sijevni munjo pukni grome
MENHETN NA BJELAŠNICI ! NEki inevstitori željni ČISTE ZARADE KUPILI ČITAV KVART NA MENHETNU U NJUJORKU, financijskom središtvu svijeta. http://www.avaz.ba/clanak/201317/cijeli-kvart-na-manhattanu-kupili-za-5-3-milijardi-dolara Neki anonimni ARAPI, ŽELJNI SAMO OZONA, zaklinjući se u Allaha BEZ IKAKVE ZARADE. ulažu toliko MOLIJARDI DOLARA u najzabačeniji dio najzabačenije planine. Pristupne puteve im je doduše uradio kanton Sarajevo !!
CIA snajka CIA
Fahro Šuga objavio pred izbore 2010 SMSove Oručevića iz Stranke za grabit po BiH o gradnji serije brana na Neretvi o kojima parlament pojma nema. IIIIIIiiiiiiii ? I HAris Siladžić Predsjednik BiH koji je tušio brane ko sada Bakir naselja za Arape izgubio predsjendičke izbore. Izgubio ih i Fahro . Ipal BAkir krade malo bolje. Dakle da rezimiramo. Ako je za američke emailove znao PArlament to je kriminal , a ako nije onda nije. A u BiH ? Eh u BiH. Svaka država ima organizovani kriminal, samo u BiH ORGANIZOVANI KRIMINAL IMA I DRŽAVU !!
Nedavno sam izbrisao vazan email, molio bi nekoga iz Wikileeks-a ako moze da vide imaju li moj email, pa da mi sibnu mail koji mi fali!? :) :)
Zahtjev podnesi preko državnog tužioca Olega ČAvke. On je glavnom državnom tužiocu hakirao email. I dobio ukor, očito se razumije u materiju . Dakle . ako neko provaljuje ui tuđe emailove službeno kao službeno lice to nije kriminal, a ako provaljuje nako iz znatiželje i l da objavi u novinama to jest !
Eto, dosta su oni provaljivali i time je na desetine hiljada ljudi izgubilo živote. Sada je red da ih klinci ofiraju - samo sada da ostanu živi. Da im se nekako ne izgubi svaki trag!
Kurva o poštenju.
a štooooooooo. kurva pošteno odradi svoj poso!
...i na kraju da prostiš najebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)