Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika novost! Pa svi špijuniraju svakog. Obama špijunirao Merkel a saveznici bili. Amerika bi ovdje je84ala a da im ne uđe. Ne možeš imati kapitalizam, a obarati ponudu najjeftinijeg ponuđača koji je u slučaju 5G mreže u Americi Huawei.
@TopKomentar Kenjas - je li Motorola svojim mobitelima spijunirala za NSA, CIA-u itd? Ili svojevremeno Siemens svojim mobitelima za njemacke tajne sluzbe i vojsku? Ili Nokia i Ericsson putem telekomunikacijske opreme instalirane po raznim Telecomima? Uostalom, ili Samsung i LG za juznokorejske obavjestajne sluzbe spijuniraju li putem svojih mobitela? Huawei SISTEMSKI vrsi drzavnu spijunazu putem svojih mobitela i opreme koju prodaju Telecom operaterima!
Standardan nacin ugnjetavanja konkurencije.
Po ajfinu ja mislim da seru uglavnom ovi što ga nisu nikad imali, ja sam imao druge telefone koji su trenutno aktuelni ali ajfon gotivim iskljjucivo zbog baterije i same kvalitete telefona, nikad cover ne nosim, ispao mi je 100 puta nista se slomilo nije, jes se malo otuko ali je strasno izdrzljiv telefon a s druge strane s obzirom da ima veliki ekran, baterija gura po 2 dana bez punjenja tako da mislim da nema razloga da se priča o njemu kao o smeću nekom ali eto nek priča ko šta hoće :)
sto ne kazu da su ameri podigli kineze od onog trena kad su poslovanje prebacili u Kinu i dijelili tehnologiju ... a oni sve kopirali ..sve zivo.. i onda se cude tome...
Ma džaba im, Kinezi razvaljuju. Huawei pravi odlične stvari i iz dana u dan sve više rastu. Iphone vnogo obično.
pa sta, dobri su telefoni, nego ko finansira Muska???
Vjecna igra okrivljivanja i trazenja krivca...ko jos vjeruje
Eto oni kao ne spijunirate nikog, problem je u tome sto ne mogu dostici njihovu tehnologiju pa na taj nacin pokusavaju da unistite jaku konkurenciju. Huawei vrhunski uredjaji.
Umjesto da se bore pristupačnim cijenama svojih Iphone telefona oni podmeću laž i optužbe.Čak im Američki obavještajci savjetuju da ne koriste Huawei i ZTE mobitele.Misle da će stim potezom podići s jednom nogom u grobu bankrot Iphone proizvođača.Prije 10 godina su izgubili ekonomski rat i dalje plaču.Eno i Njemačke proizvođače pritišču da prebace svoje fabrike na njihovo tlo u Americi.
Evo kako Pompeo karakterise CIA-u i samoga sebe: https://youtu.be/r5NkAnmhP1w
Glupost CIA-e! Pa za tu rupu na saksijama znaju i djeca u vrtičima!
Šzo znači da oni upravo Apple koriste za sve gore navedeno
Nema vece djubradi od amerikanaca
@Patton ima Srbi
Nikako ne mogu da razumijem pojedine Bošnjake koji drže stranu Kinezima u odnosu na Amerikance. Pa da je se pitalo te Kineze Schengenska granica bi bila na Karlovac-Karlobag-Virovitica granici. Huawei je lijepo upakiran kineski špijunski device, za razliku od Xiaomi, Meizu, Oppoa koji se nisu trudili da čak ni upakuju i maskiraju kineske špijunske malware na svojim telefonima. Huawei je to malo suptilnije odradio.
E jesi glup hahahahahha
Huawei su napravi kineski oficiri, pravuli su sve za vojsku. Sad doju glupi Amerikanci, hoce da Huawei uzmu pod svoju kontrolu.😀
kmeeeeee
ne cuje se !!!