Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentar pisem iz Bijeljine. Nakon sto pogledate video koji cu postaviti razmislite o tome zasto se na svaku temu raspravljamo i ko je najodgovorniji za svo zlo koje se desilo na ovim prostorima... http://youtu.be/QwNAcC0V6B0 Zavist izaziva mrznju, a mrznja nas svakim danom vraca unazad i pogoduje svakom ko od nje ima koristi. Razmislite kome odgovara i ko postavlja ljude koji nam nedaju da normalno zivimo...
ma , niti je postojao Bin Laden, ni 11.9 u režioji Bin Ladena, niti je bilo ubist..va istog. Osim toga nije bilo ni slijetanja na mjesec, ni mase americkih lazi . Jedina istima o americi je ta da su pobili nevine indijance i naelili njihiv teritorij. Sva istina o amerikancima z prestaje. I onaj Čamuga Obama je isto laž.
idi radi nesto nesreco ko da je bitno koje je njegovo ime!
Autor je Glenn (ime) Carle (prezime). Je li problem otici na Amazon i barem kopirati mu ime kako treba?
Rijecit si ali g l u p da nisi ni svjestan. Svak ima pravo na svoje misljenje. Ako ti se ne svidja o d j e b i !!!
SX je opsano sklon clancima koje dezurni citatelji mogu ukrasiti svojim, paranojom nosenim, komentarima. Ovaj portal postaje utociste za neuke osobe. Zalosno, ali pragmaticno. Web promet = novac. Trziste trazi ovakav sadrzaj, time pojacavajuci te cementirajuci stivo koje prija sizofrenicarima. Odin Akbar! Odin Akbar! Odin Akbar! ... hej, pa ovo je super, osjecam se velicanstveno i snazno. ODIN AKBAR! ODIN AKBAR!
ev zasvrbilo me nešto dole , de mi posudi krunicu da se očešem
Mučili, pa šta?
Aj sta fali musliman je ....muahahah
nista cudno tako su i komunisti radili isto u bivsoj Yugoslaviji,mucili su ko im se cefne,a nisu ni provjerili ko je i sta je covjek,onih koji se izivljavaju bice uvjek,a i nevinih ljudi i zena,a nazalost i djece,svjest i savjest je nesto strano za mnoge na ovoj planeti.ZIVOTINJE SU UZOR LJUDIMA CESTO, PUNO SU PAMETNIJE I OSJECAJNIJE.
YE,I,GA DASI SE
Borba protiv terorizma ne poznaje granice ni načine da se dođe do informacija, greške se dešavaju!
nije mučila nego malo mučila. YES WE CAN