Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cionisticka sluga, i on sebe zove Muslimanom kakav je to idiot
Ma klasični Munafik (licemjer), a znamo da su takvi najgori ljudi i da će u najvećim mukama biti; "Licemjeri će na samom dnu Džehennema biti i ti im nećeš zaštitnika naći;" (An-Nisaa: 145)
ako je on musliman ja cu se odreci vjere
Normalno da je ukljucen, to je bilo po njihovim obicajima.. maceta i glava.
Gina Haspl koja je u zloglasnom zatvoru Abu-Ghuraib tokom invazije na Irak, zlostavljala ratne zatvorenike ?? To i ratni zločinci postali validan izvor informacija a još gore umjesto da joj se sudi za zločine, postala kuja šef CIA ?! Vi ste još gori kad uzimate vijesti od ove kučke fuuuj
Alibaba će kupiti sve što leti od američana i pojeo vuk magarca.
Treba sve ove arape pobit
Koliko para imaju, da pomognu ne bi niko bio gladan. Jok treba praviti zgradu od kilometar. Da bog da vas bog sve kaznio sto prije. Fuj.
Zbog ovakvih sam se odreko islama
Koljači bili, koljači ostali.
ko, jel srbi....
Ali licemjer Trump nece nista poduzeti. USA podrzava terorizam radi licnih interesa.
I bez dokaza ova mesarska glava govori sve da se nista i ne pita.
Nisam ih nikada volio... Iranci su za njih gospoda u svakom smislu te riječi!
kakve veze Iran ima sa Saudijom hahah. Da si rekao Turci pa hajde ali one sijundare koji se bodu nozevima sami sebi dobro ne zele a kamo drugome :D
ista su to govna; Iranci zele uticaj u Jemenu, Siriji Iraku itd naruzavaju itd isto kao sto Saudija radi sve je do geopolitike itd malo sta ima veze sa vjerom!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mene je sram što ovi vladaju svetom zemljom