Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ljudi iz sjene pokusavaju po istom šablonu da "uvedu" red i demokratiju u zemlju koja ne radi kako oni hoce.Samo pogledajte Egipat npr. Naprave masovne proteste,"skinu" vladu,postave svog pijuna i to je to.
Egiptom ke vladao 40 godina Mubarak koji je bio dobar sa amerima i Izraelom i zasto bi ga oni zamijenili sa Muhamedom iz muslimanske braće ?
@Rahman292007Rahman kakav glup komentar prosječnog Balkanca
Jedino je Chuck Norrisa rodila tetka, jer mu niko nije smijo j..at mater.
Cak Noris kad se probudi ujutru ne dolazi sebi vec sebi dolazi njemu.Cak Noris ima dva sina jedinca.Smrt je jednom ugledala Cak Norisa i cjeli zivot joj je pros'o ispred ociju.Cak Noris zna da nije bio ofsajd protiv Nigerije
Auuuuu, i Chuck prolup'o.
Chuck no resi please, imaćeš prilike u Novemberu da rešeš
Chuck Norris kad radi sklekove ne diže svoje tijelo nego gura zemlju dole.
S cim Chuck Norris vuce kokain? Pa s pet maraka 🕺
Chuck Norris kad jede kikriki tačno zna ko je kiki a ko riki.
Valjda "šta je kiki, a šta riki"?
Taman covjek misli da je vidio sve kad se javi ovaj fosli ...... Haos
Chuck kad puhne u uticnicu vrati vodu u Jablanicko jezero..
Milo Djukanovic je poslusan k'o ker i zato zapadu ne smeta sto vec 30 godina krade izbore a Bjelorusi vole Lukasenka i ne pada im na pamet da im zapad postavi nekog Porosenka koji bi ih ojadio. Grupa placenika zaduzena za proteste i haos srecom ne moze nista.
Hebote, čak je i Čak Noris puk'o 😂 ili ga je nešto puklo
pa nije slagao nista...
i Jasmin Imamovic u Tuzli ide da osvoji šesti mandat
@lordXYZQ I uzece sesti mandat bez ikakvih problema, nema potrebe da protestujemo. Jasminu ne moze prismrdit' niko, mozete samo da ga cokite u muda odozdo. Tuzla nikad nece pasti.
E moj Čače Norise, zajebo je tebe Osmica iz Ose, bio cojk 3 godina faksa kad je direktor postao 😁😁😁
Šta ima Chuck kod tebe bgt!