{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Chuck Norris: SAD čeka hiljadu godina tame ako Obama pobijedi

5.9.2012. u 10:59
24
85
Chuck Norris: SAD čeka hiljadu godina tame ako Obama pobijedi
24
Chuck Norris: SAD čeka hiljadu godina tame ako Obama pobijedi
Chuck i Gema Norris
Ako ste pomislili da je upozorenje Chucka Norrisa Amerikancima da ih čeka "hiljadu godina tame" ako ponovno izaberu Baracka Obamu za predsjednika još jedan vic vezan za ovog glumca, u krivu ste.
Glumac i njegova supruga Gena su snimili dvominutni video u kojem su se ozbiljnim tonom obratili američkoj naciji upozorivši da bi "SAD koju poznajemo i volimo mogla zauvijek nestati ako Obama bude ponovno izabran".

"Naša velika zemlja i njena sloboda su pod ozbiljnim napadom. Ovo je prijelomni trenutak u kojem zauvijek možemo izgubiti svoju domovinu kakvu poznajemo, ako ne promijenimo smjer u kojem se počela kretati", kazao je Norris.

Njegova supruga iznijela je podatak da je 2008. godine Obama pobijedio na izborima zato što je više od 30 miliona evangelističkih kršćana odbilo glasati. Gena je zatima citirala Ronalda Reagana:

"Ti i ja imamo sastanak sa subinom. Učinit ćemo sve da sačuvamo posljednju nadu za našu djecu ili ćemo ih osuditi na prvi korak prema 1.000 godina tame. Ako mi ne uspijemo, neka naša djeca barem govore da smo opravdali trenutak u kojem smo živjeli, da smo napravili sve što smo mogli", kazala je Gena.

Norris je početkom godine svoju podršku za predsjednika SAD dao Newtu Gingrichu, a nakon što je ovaj ispao iz utrke, glumac se okrenuo Mittu Romneyju.

"Vjerujem da je Mitt sposoban da porazi Obamu i zaustavi njegovu transforamciju SAD", kazao je nedavno Norris. On i njegova supruga su svoje obraćanje završili riječima: "Stanite uz nas, ujedinimo se za Boga i državu i neka Bog nastavi blagosiljati SAD. Vidimo se na biralištima!".


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: