Zabranjeno snimanje na ročištu
0
Christian Bale posjetio žrtve pucnjave u Coloradu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto niko na svijetu ne pise \"Krstaski terorist napravio pokolj u kinu\", da je kojim slucajem neki bradati istocnjak vijesti bi tako glasile. Pred Bogom smo svi jednaki. Peace.
Zato što \"krstaši\" vode svijet, i moraš igrati kako oni kažu
postoje valjda novinarske agencije preko kojih se dolazi do informacija, zato iste vijesti pocesto osvanu i na klixu i na indexu.hr recimo...
o kakvom vi krscanstvu pricate? pa gdje ovaj ubica spominje da je u ime krscanstava pocinio ova masovna ubistva.pa ovo je jedan ludjak i nista vise.pa sam se policiji predstavio da je Joker.pametnom dosta.
Jao pun mi je ..rac ovog Bale-a vise! Ko o cemu, vi o njemu. Zanima me kad se pok.ak.io poslednji put???? Ono vi kao trendsetteri neki, pa pratite sta poznati rade, a ono samo prepisujete od drugih...
Hriscanstvo je najbolja vjera. Ovo je pojedinacni slucaj koji nema veze sa terorizmom, ni u cije ime je ovo uradio, uradio je sto je pomahnitao. Zadovoljni odgovorom?
zato sto se ja posere m na krs t...i koji svij et...mozda svijet ka ra pogani h cigo vla ha!!! krs t je t e rrr or ,,vidi kak o vam je po gan svi jet kr sta...ni mor ala , ni ide ala, ni po on osa , n ice g...al to je ko ne ka v je ra...je be m li va m majku po ganu vl as ku kr stasku...
Dosao Betmen da istrazi mjesto zlocina :D
Terorizam je smišljena uporaba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su općenito politički, vjerski ili ideološki. Kod doticnog lika nema nista od navedenog... Zato i nije terorista.
jel ovo maja sar pored njega ?