Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čime nas Klix zamara, ovo postaje brainwash, polako ali sigurno.
Čuj diktatorske antidemokratske rečenice: "scenarij u kojem "nekontrolirani" Orban vlada Vijećem, ostalih 26 lidera zemalja EU očajnički bi željeli izbjeći" Nije bitna demokratija i šta gradjani žele, bitno je da je svaki lider "kontroloran" na daljinski upravljač.
Ha ha, jest na krenulo: pored tri najveća islamofoba (Marphy, Sattler, Smitler), komadant EUFOR-a Laslo S., pa šef za bodovanje kandidatskog EU statusa Varhelji, i onda još Orban na čelu EU. Na kraju nam ostaje ono čuveno: "Magarac bio ko se nije skrio".
Ha ha, jest na krenulo: pored tri najveća islamofoba (Marphy, Sattler, Smitler), komadant EUFOR-a Laslo S., pa šef za bodovanje kandidatskog EU statusa Varhelji, i onda još Orban na čelu EU. Na kraju nam ostaje ono čuveno: "Magarac bio komse nije skrio".
poslije ovih izbora u EU Orban bi mogao biti izabran na mjesto predsjednika :D
Sve namjestaljka jer sad vide da su popusili u ukrajini pa daj nekog s kim bi Putin razgovarao o miru u ukrajni
Treba im neko za WC cistit Orban ima male pederske ruke ubio se za taj poso !
Ak orban bude onda smo najebali
Nema od tog nista . Samo blebetanje u prazno . Nece Orban to biti .
Zvono je na orbanu, a zapravo vecina njih je kao on samo što dupe u kraj stavljaju
Orban je slepo crevo EU . Mala ruska marioneta.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Glupaci se šire kao pandemija
Ako ništa pošteniji je , kaže sto misli a izmedju ostalog misli da bih trebala pocet pregovore dok recimo Charles to nije dao
🤣🤣🤣🤣🤣 Europske unije i g****a🤣
EU je bolesna
Ej nama u EU žele samo dobro kokuzi kao što smo i mi i nemaju nikakvo pravo kao ni mi ono i ne kontam koji k pisete o toj EU kao da se nas nešto to tice sta se desava smiluju se posalju nam koji milion u zamjenu za bog te pito šta i to je sve.