Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ehhh da je MUSLIMAN bio bi terorista al nije \"oni su samo obicni \"STARCI\"
Da su slucajno uspjeli ova 4ca bi s zvali muhamed, abdulah, ahmed i aziz bin ali
da su bili neki muslimani bilo bi da su planirali teroristicki napad, ali posto nisu muslim. onda nista nema terorizma
OVO JE ISTINA I SIRITE OVO I OSTALE ISTINE ALEXA JONES I OSVJESCUJTE SE ROBOVI JER NAM BILDERBEGOVA KLIKA SPREMA PAKAO,OVI SU OSVJESTENO ROBLJE,SAMO POJEDINCI SU SVJESNI ISTA SE DESAVA I TOSAMO OVI U NAPREDNIM ZEMLJAMA IZGLEDA.MI SMO ROBLJE SLUSAJTE I GLEDAJTE OVOG COVJEKA.I PRENOSITE DALJE. hhttp://www.youtube.com/ watch?v=pTuTXufMJEk&feat ure=related http://www.youtube.com/w atch?v=ZwWM0dmbaSk&featu re=related
pa zar je ovo sada samo NAPAD ali ne i pokusaj teroristickog napada ??!? Zapadni mediji se drze strogo sablona ``svi muslimani nisu teroristi, ali su svi teroristi muslimani`` po kojem pumpaju svoje zatupljeno citateljstvo.Ocajna je nasa buducnost u ovakvom svijetu kriminalnog poretka,otimacine imperijalista mediske manipulacije i podupiranja istog,lazi i utopije.Neka novinari takodjer odgovaraju za svoja pisanja podjednako kao i istinski teroristi
Svakakvih budal.a na ovom portalu... Lijepi Spartanci, selekcija po rođenju i vozdra...
Serbijanske TAJNE sluzbe --UDBA, BIO, KOS itd...ne CELU da ivicom daciem i borisom tadicem, PLANSKI godinama FINANSIRAJU i IMPLEMENTIRAJU vehabije-cettnike u BiH-i...!!! Vehabije-cettnici SU U SRCU CETTNITETA-GENOCITETA, POGODITE ZASTO...?!!!
Hriscanski teroristi === muslimanski teroristi...!!! Vehabije su serbski cettnici...!!! Vehabije u BiH-i finansira i i implementira agresorska serbija (serbske tajne sluzbe) sa genocidnom tvorevinom...!!!
HRISCANI TERORISTI... Sto ne naglasite TO u clanku.Ima tih patoloskih nacista hriscana- terorista ne samo u SERBIJI vec i u Norveskoj, Svedskoj ,Njemackoj, Holandiji, Spaniji, a i u Americi i Kanadi ...Argenitna je gnijezdo serbskih terorista i nacista...!!!
A ovo nije americki terorizam i americki hriscanski teroristi.?????
vehabije ???kakav ovi p-roblem imaju,,,erakcijom???
\"Ministarstva pravde, federalne sudije i agente poreske službe, \" tko poznaje stanje u Americi zna da ova navedeva klapa i jest da te Bog sačuva. Još samo bi na trebalo dodat čelnike FED-a.