Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
golf 2 1.6 dizel 88' na aparatima.
Hebo dizel, kod mene komšija loži obuću, odjeću i svo smeće, zagadi cijeli kvart i nikom ništa.
i sad ce ta vozila doci u BIH,a imamo probleme sa parking mjestima i sa starim vozilima koja bi trebala zavrsiti sa upotrebom...a udisemo najzagadjeniji zrak u Evropi!
shhh uti
Ha... ljubim v masinu I lpg
šta će ba oni, golf2 i nokia 3310 -sinonim kvalitete
Kad u gradu imas normalan javni prevoz, biciklisticke staze, poticaje za vozila na alternativna "goriva" i gdje je sasvim normalno voziti biciklo po svim godisnjim dobima, onda ti nije ni tesko preci preko toga da ce se famozni dizel zabraniti. Prijateljica zivi u Amsterdamu od 1997.g. i nikad joj nije na pamet palo da si kupi auto. I masa drugih prijatelja sirom svijeta u drugim gradovima, koji se oslanjaju na biciklo i javni prevoz. A kod nas...eh!
Čadžo na aparatima!
šta ću s golfom
Opet bod za Teslu (Y)
Dizel manje zagadnjuje od benziskih motora, ali ima manu da pravi čađu.
@Mad Maxim - Ovaj gore mora da je neki inzinjOr sa Travnickog. :D :D Buduci Nobelovac.
@Mad Maxim - Bas mi fali "Kviskoteka", neprevazidjen kviz, omiljeni ikad! :) Da ga ima danas, ovi "strucnjaci" bi mogli ponesto pametno i nauciti. :)
kod nas ce zabranit:nikad