Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mučitelj životinja je on a ne trener
Zna se da tigrovima i slicnim divljim zivotinjama nije mjesto u cirkusu, vec u sumama itd... njima se bas eto da da budu necije dvorske lude, da ih neko ovako kontrolise i upravlja i sl. Ovo nije nista neocekivano, niti sokantno, jer su to divlje zvijeri hebemu, a ne neciji zabavljaci
imate li snimak kako ga bacaju i kako svuda crijeva leprsaju, kad mozete staviti onu jadnu sabljarku kako je muce u Crnoj Gori sto ne bi stavili malo i ovog trenera da gledamo......usput-jadni tigrovi !!!!!!!! :(
Rizik profesije.
Bolje da su narod sa ovih prostora dresirali za cirkus. Mozes ih qarati do mile volje. U mater se kunu domaci politicari.
Ovo su Arkanovi,srBski tigrovi😂
Sta drugo ocekivati. Dugo su ga i trpili, da su ih nisu zatocili u kaveze i godinama maltretirali, ne bi niko znao da su 4 tigra vecerali gazelu npr.
E aferim bas mi drago ovako nesto procitat i kad lovac lovca ubije ljepota.. nista drugo i ne zasluzuju
nek su...
Slabo ih treniro
ima li video gdje na twiteru????
@RoronoaZoro jesi li to ovisnik posto
Tatu ukokali
I haj budi budala pa uđi ovim zvjerima u kavez🐯