Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš me čudi da na tenderu nije pobjedio Integral inženjering onog Dodikovog pajtosa
Moguće svašta
@staIjinPB satro euroasfalt neka firma buhahahahahah pa nije ni cudo da moze sve graditi kad je bakir namjerno upropastio svaku firmu da moze balija ajanovic uzimat lovu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba vidjeti kakve će kvalitete zid biti kad ga završe. Ako bude dobar da ih odmah angažujemo da naprave jedan i na Drini.
@domi Samo ako nam daju kredit sa malom kamatom.
@Roin Takav jedan zid ni posto ne bi bio skup.
Evo stiglo im je upozorenje od Svemoćnog, malo tornado malo uragan pa nek se pozabave sobom i problema u svojoj avliji! Poslije ovog mislim da veliki dio budzeta koji je namjenjen za zid ide na sanacinu potopljenih i porusenih dijelova usrane 🇺🇸!
A meksiko mu salje pomocu nakon svih onih poplava u Texasu. kad je neko rasista
bolje da je u hjustonu napravio zid da spasi zrtve od poplava al preci je cirkus izgleda
Zidovi demokratije :-) 21. vijek
Neće Peña Nieto to platiti nea saMse..
čudo nije neka SDA firma dobila na tenderu
Ocekujemo danas "teroristicki" napad u NY u stilu 9/11.. nevezano za ovu vijest
TRUMP TREED dobiva posao
Treba i dodik dic zid prema pederaciji da nam ne smrde balijske fekalije i da su nam sto dalje bliskoistocna pascad koju su poturice nakotile ovdje.
Digao je on zid prema svima osim prema sebi i svojim najbližim - kljusino.
Nažalost, nema tok zida koji vas može zaštititi od vašeg vlastitog smrada !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bit ce novca za cementare
euroasfalt na haparatima
Kad ovakvoj svjetskoj sili treba toliko vremna i novca da napravi zid, koliko bi nama vakvima trebalo da se napravi zid između Srpske i Federacije ?? A tek premjeri između Herceg Bosne i ostatka FBiH !