Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ja sam zagovarač direktne demokratije i donošenje odluka putem referenduma. Podržao bih ovaj referendum, ali bih lično glasao protiv istupanja iz EU" Pljujete po čovjeku, a rekao je nešto najnormalnije ikada. Pravo je ljudi, ma koliko glupi bili, da biraju sebi (kao i kliksovci koji su samo pročitali naslov, ali ne i članak i morali laprdnuti) u demokratiji. Princip - Sam pao, sam se ubio.
@BobaBeograd1970 nije problem ali na nivou bih. a u entitetu moze ali samo o poljoprivredi tog entiteta.
@BobaBeograd1970 Problem je sto bi nikw referendum gdje njemu paše. Nek bude referendum u cijeloj državi i nije nikakav problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ceska vec uveliko jedina biljezi porast BDP-a i stope zaposlenosti. Odrzavaju mir u svojoj zemlji i naravno da nece dozvoliti da im beduinski kozoyebi prave cirkuse po drzavi sto svako razuman podrzava.
I najveci korisnici EU budzeta. Da im nema EU crkli bi ko stakori
Ovdje smo stakori samo mi, a spremni smo svima naci mane osim sebi. Ceska ekonomija je za nasu svemirska i daj Boze da jednog dana i mi tako "crkavamo" ko Ceska danas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ljudi su gl3upi i razmisljaju impulsivno. da se desi referendum u nekoj manjoj krizi vecina bi gladala za izlazak. a samo mjesec kasnije kad se situacija sredi glasali bi da ostanu.
Unijo primi onda nas sirotinju iz Bosne izrucicemo vam teroriste Milojka i Begzada😂😂😂
Unijo primi onda nas sirotinju iz Bosne izrucicemo vam teroriste Milojka i Begzada😂😂😂
Hoce Cesi da opt kupuju cokolade na recept.
A jel ovo prvi april ? Najveci ovisnici i zavisnici od EU fondacija a sad lupaju tu nekakve gluposti.
polako se ostvaruje ono " BiH ce u EU kad svi iz nje "
srpski predsednik, predsednik Mile, podrzace referendum o istupanju RS-a iz drzavne zajednice BiH s tom razlikom da ce on glasati ''za'' kao i ogromna vecina gradjana. Raspisuj Mile, vreme je
bi on al ne smije
@darkness11 bojim se da je kraj veoma blizu ''' Ako sljedeće godine, nakon izbora, kao što je to bilo 2010., bude upostavljena vlast mimo većinske izborne volje Hrvata, BiH će se raspasti ''', izjavio je predsjednik Federacije, Marinko Čavara. http://vijesti.ba/clanak/365509/bih-ide-u-disoluciju-ako-ne-osigura-prava-gradanima
ništa nema gore nego kad fukara dodje do para.
Ovi Česi obolili od srpskog sindroma. Prošlo je 50 godina , ali ko da je jučer bilo kad su im Rusi DEMOKRATSKI IZBACILI PREDSJENDIKA KROZ PROZOR ! Nakon bratske psojete TENKOVIMA ! A prije toga su malo gazali i MAĐARE. A kod rusa ne može ko u EU sad se volimo sad se nevolimo ! A od Evropljana samo još Srbi nisu probali ljubavni zagrljaj Rusa pa ČEZNU LI ČEZNU !
kad ce bosnjaci imati referendum da se pohvale da su evropljani?
@drynskySorb1 Pa imali su ga još kod Kulina bana i dobrijeh dana. KAd su Srbi bili u Konstatntinopolju koji ni sad nije evropski !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Najeli se malo hljeba u EU pa bi sad da se klinče. Čuvajte se vi da vas Rus opet ne poklopi.
Nažalost razumijem čehe u potpunosti, zamisli tebi neki iz EU govori da primiš hrpu kozojeba u državu :S Šteta za EU kuda ide, sigurno najljepša političko državna tvorevina na svijetu svih vremena.
ahhhaaa EU qurcu za usi pala