Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stižu Bošnje kojima su privatni životi homoseksualaca presudni za njihovu sreću...
Ne znam zasto se potresate, nije bas da cete se seliti u Cesku. :)
Heder Barvik (31) koja je odrasla sa dve majke lezbejke prilično je uzburkala javnost nakon kontroverzne izjave da je upravo zbog takvog karakterističnog detinjstva, protiv gej braka http://zena.blic.rs/Porodica/31572/Ona-je-odrasla-sa-dve-majke-Evo-zbog-cega-sam-protiv-gej-braka
Bolje dijete da odrasta u ljubavi nego samo u centru za napustenu djecu! Ja sam da se omoguci usvajanje gay osobama cak i u bosni
Ovaj pokret je smisljen i na globalnom je planu. Cilj? Unistiti tradicionalnu instituciju zvanu familija,porodica ili obitelj.Vec su se pojavili javni wc -i za sve spolove(kako god se osjecas da si),imas pravo da udjes. Sljedeci korak koji se najavljuje,a sa ovim "brakovima" ce se ubrzati,je da se u rodnim listovima i drugim formularima djece pocne unositi umjesto majka i otac, Roditelj broj 1 Roditelj broj 2.
Naopaka uvjerenja!
Propast civilizacije i to uskoro!
Fuuuuuuj!!!!!!!!!
I šta će ta djeca kad krenu u školu?kako objasniti to?trpit će cijeli zivot tu nebolozu,a kad ih počnu u razredu "handriti" zbog toga...teške traume i duševni oziljci nastaju...
Da, u školi će ih "handriti", ali samo u nenormalnim društvima -- što Češka republika svakako nije.
Djeca neće praviti problem dok ga ne pokupe od svoje porodice. To ti je ko da si savjetovo crnca da izbijeli kožu jer će ga možda neki nacista uvrijediti.
Čini se da bar u ČEškoj neće biti limitirajućih kvota za izbjegličku djecu !
Nemorate se svadati i sekirati,sve sto nevalje etoga i kod nas Znaci ubrzo istospolnibrakovi i usvajanje djece Gdje ce ovaj svijet?
Primjetite kako se ovakve stvari stavljaju u celofan "napretka". "tolerancije". A riječ je o mijenjanju temeljne vrijednosti društva. A to je - obitelj. Na ovaj način je se relativizira. I sve one koji su protiv se pokušava što više ozloglasiti preko medija, prikazati kao vjerske fanatike i sl.
Inace, postojeci sistem vrijednosti je, sasvim dobar i zdrav. De mi ponovo onaj dio kad Isus zabrani sljedbenicima da se zene i udaju, a umjesto toga gyze djecu.
@Robinjo Ne možeš zbog grijeha pojedinaca napadati cijelu skupinu. Ovaj sistem vrijednosti je dobar, problem je u onima koji ga razaraju.
Ovaj Klix promovira ove pedere to je - čudo jedno, Svaki dan pišu afirmativno o njima. Ko vas toliko plaća da dušu vam crnu đavolima prodajete ? Pa imate li imalo savjesti?