Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A tek se bio lijepo smjestio . . . ! ! !
Nažalost, i ova smrdo-zatvorska bitanga ,je primjer kakva nam je država i zakon !! Istog ovoga ubicu sa istim ovakvim oružjem,uhapsila nedavno naša policija, a neki uhljup sudija ga pustio kao da je optužen što nije imao ličnu kartu kod sebe !!
@nedajbozebihnikome nisu imali ZAKONSKOG UPORISTA da ga zatvore Jedino za nedozvoljeno drzanje oruzija a za to ide postupak i nema automatskog zatvora
dohaka mu Ceska i cesko vopi
Otkuco ga sigurno narucioc nekog ubistva.
Kad je kosu pustio, jeste sigurni da je to on?
https://www.instagram.com/dercaba80/
@tramvajtramvaj al ga prcaju u komentarima xD
to je onaj sa pravim srpskim imenom ??...
Ruke vam se pozlatile kad sye ga svezali a sad vodite racuna kome cete ga predati.Osobno mislim da je najsigurnije u Nizozemsku i da ce tamo biti 100% pod kontrolom jer imsju iskustva sa nasim ratnim ekstremidtima koljacima i ubicama.
Prekucao gacica
"ceo" Copy paste sranje sa vjerovatno većeg sranja.
Snimak prikazuje kako je policija upala u zgradu u kojoj je lociran profesionalni likvidator, kako su ga ščepali i držali na zemlji dok su pretresli ceo stan, te kako su ga uveli u automobil i odveli u pritvor. Ščepali, ceo. Jao novinara i kurca.
Ovaj lik iz Čabra gledao puno filmova.. nabildao se džaba kada za taj posao koristi pistolj.. nabaco neke perike na sebe ubijao pred kamerama i bježao na biciklu.. definitivno najlgluplji plaćeni ubica ikada
Sta je john wick nisi uspio pobjec
Cabo u cabar...
E moj Čaba Dera, ufatiše te ko šintori kera