Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde pustite ćovjeka vi msngupi naćitani.... evo jedno pitanje za sve muslimane ovdje( a za druge vjere necu ni da govorim): koliko vas je procitalo bar al bar prevod Kur"ana,koliko je vas procitalo zbirku hadisa Muslima,Buhari-a,dali znate gdje i kad i zašto je koja sura objavljena,njeno znacenje,prevod ili knjige fikha,koliko vas ovdje obavi namaz dnevno itd itd.... ja cu glavu stavit na cjepalo ako ima bar 10% takvih....i vi se usudjujete upustati se u takve neke rasprave o nekim veoma opširnim pitanjima koja ni najveci ucenjaci islama izbjegavaju....upuštate se u nešto i veoma teske rijeći iznosite a ni abdest pa sunetu ne znate uzeti....da ne nabrajam dalje....jer nije mi cudo kad drugi o islamu govore ruzno al cudi me za muslimane,e to je osnovni problem muslimana....MI SAMI
jooooj vid' mu glave 😂😂😂
kiki, bidni mi lektor 😂😂😂 ne kaže se nego se koože, hahaha, plač
pardon, plooč! 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malo glupo odrzan samit u S.Arabiji najvecoj potpori danasnjem terorizmu i ratovima u Siriji i Iraku
@Raketni : kako to ? objasni ? to Saudija salje gardiste i ostalo smece da pomognu basaru
Kada ne postujes starije i ucenije ljude,narocito ovog covjeka,kako ces postovati ostale? Kako nastade mrznja prema njemu?
Objasni meni ,pravoslavcu iz Bosne slavne i glupe sto bi postovo ovog Madjara Anatolskog porekla sto mi drzi zemlju u lancima ,siri mrznju i tudju veru
Imas li nekog boljeg na umu? Siri mrznju,zasto ? Ja da smatram islam losim,davno bih ga napustio.
Mene pogled ovog covjeka do Cerica nasmija od srca.... Isto k'o da mu govori :"Gdje ti zivis majke ti?"
"Nećemo se mi ba njima prilagođavati, nek' se ba oni nama prilagođavaju", jal šovinizam jal ekstremizam jal oboje.
Koji jadnici, dok vi komentarima vrijedjate dr.Cerica u isto vrijeme on po raznim svjetskim kongresima uziva postovanje.Ocito mnogi ovdje nisu toliko postovani ni u svojoj kuci i familiji pa istresaju frustracije i nezadovoljstvo vrijedjajuci uspjesnog i pametnog covjeka!
Ma jasta zato je i pobjedio na izborima. Hajde bola ne trabunjaj. Ko jos sebi izmislja titule - emiretus ma hajde. Jos otisao u pravo "demokratsku"zemlju gdje zena ne smije ni u granam bez muske pratnje.
Pretpostavka, ili 'Teorija zavjere'-- Amerika stvara 'Isil' sastavljen od plaćenika, ubica, otpadnika i ostalog smeća koji ne vjeruju u sutrašnji dan a kamo li u boga. Žestoko su plaćeni od iste (usa) i amnestirani za svoje zločine i takođe imaju sve uslove u svom brlogu. Isil ubija većinom Muslimane a svijetu šalje iskrivljenu sliku o Islamu i svetom kur'anu. Mehaničari su u đavolskom rasno fašističkom planu da iskorjene Islam u svijetu, i naprave novi svjetski poredak, poredak u kom će ostatak svijeta biti robovi. Budućnost će biti u znaku 'niti rasne ,niti vjerske, niti nacionalne borbe' VEĆ ISKONSKE BORBE 'DOBRA I ZLA'...
Da stvarno žele mogli bi ga uništiti u roku od 24h,ali zašto to ne rade? Odgovor je jasan ;)
Ma otkud nam Cericu Ekstremizam...Ja cuo na klixu kazu da je to sve mucka od Mosada i USA. Kazu Baghdadi radi za Mosad ali ne znam kako okupi 50000 ljudi...Trebali smo davno pogledat istini u oci.
Do 2010-e Reis ef. Cerić, od 2010-e pa nadalje Mustafa Serić
Care samo pareee!!!!