Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolko su retardirani ovi Ameri to je za ne povjerovat
Nevjerovatno zaglupljena nacija, od njihovih vodja do stanovnika...
Ne zna on jel sa curkama il mu je u posjetu dosao Macron il se pak igra sa unucadima
Davno je to bilo kad je Biden zadnji put ”pomilovao” curku
Indijanci ih hranili ćurkama kad su tek došli u sjevernu Ameriku da bi oni malo kasnije iste Indijance većinom poubijali a ono što je ostalo strpali u rezervate. Sve to slave kao thanksgiving day. Gamad licemjerna, pogana!
waoo kakva informacija
Šta li je ovaj pomilovao ili milovao
Da si se prije javio, dao bih ti ja ćurana da mi pomiluješ!
Pomilovat ce njega dragi Allah,svakom dosje kraj kad-tad????? Za svako ubijeno dijete u Palestini,Libiji,Iraku,Avganistanu,ostalim zemljama gdje je krocila njihova noga treba odg.,a Allahova kazna je najgora jer je ona VJECNA.
Jel Djilas pozvan?🤣🤣🤣
Senilna budaletina, maskota države koju predstavlja, nacisti su manje lošeg uradili za svijet koliko vi poslije drugog svjetskog rada, crkao u najgorim mukama židovski klaune....
Kaće ceremonija njemu sa pucnjima u zrak hhhhh
Sreca pa nije poveo ono pasce sto sve zivo ujeda