Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim se krene sa prebacivanjem odgovornosti odmah znaš na kojem je nivou jedna država.U pravnoj državi ministar bi već u roku 24h podnijeo ostavku.
Et odgovorio vam je amonijev nitrat a 100%ima pozadina svega ovoga
Hoćel iko objasniti, što se radi s tolikim količinama eksploziva u glavnom gradu??? Imal to igdje na svijetu da se u glavni grad lageruje 3000 tona explozivne materije????Laicizam. Vlada i stranka Libana kao i gradonačelnik Bejruta trebali bi dati neopozive ostavke. Te ih procesuirati i krivično goniti.
Sad mozete, pricati stvar je bili odase nevi ljudi koj nisu kriv ni zasto! Ovo je bijo teristicki napad, su npravi Zidovi itd??!
Da su bili svjesni mogucih razmjera eksplozije,reagirali bi... ali obzirom da su mislili da je tek sigurnost tek "luckih radnika" u pitanju.... vlast je svugdje ravnodusna na opsasnost po jeftinu radnu snagu :