Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko god da pobijedi njihova politika prema nama ce ostati ista. Mi se trebamo brinuti ko ce pobijediti kod nas tj kako da skinemo nase Makrone i La Penove sa vlasti.
Francuska poslije Širaka nije baš nešto oduševljena Bosnom ko god da pobjedi.
Le Pen ako uzme tu je početak kraja ove iluzorne EU koja počiva na temeljima štampanog Eura... Možda i bolje da bude tako
Jos nam treba ova,pa onda sastanak Orban,Le Pen,Dodik,Lukasenko,Putin,polako se povecavaju pa onda kuku,a sam narod kriv.
Macron 28% LePen 23% po izlaznim anketama!
Baba i babojebac.
https://twitter.com/BNONews/status/1513215758511362052 Vodi Macron
Heh Putin razvaljuje Evropu. Višegodišnje finansiranje i lobiranje oligarha iz Rusije urodilo plodom. Mađarska, Slovačka, Bugarska, balkan njihov. Kakav EU i bakrači i nato. Svako se o sebi zabavio.
Vidi se , koju god sankciju donese EU protiv Rusije , Mađarska se slozi sa time ;) ;) ;)
Madjarska mora da se slozi sa time htela ili ne. Protiv toga se Le Pen bori.
Dobit će Le Pen
Pa hoce , al po guzici
No pen
Samo mi nije jasno kako ovi srbi uvijek navijaju za desnicare Znaci navijaju za fasizam i racizam
Pa kad ste vi ljevičari, zašto vas je 90% u II svjetskom ratu bilo uz Naciste i Fašiste. Šuti i poklopi se ušima
Majku vam j3m genocidasi i uzpovci koji ih ima 50.000 u Francuskoj i znamo za koga su glasali i zbog cega. Muslimanima u Francuskoj je gore nego onim u Izraelu. Ne smije se vise dati ni milimetar za pravo nego vratiti ono sto je oduzeto.
Izjednaceni,a konstitutivni.Ovo ce biti gusto.
Fašistička posla.
Nama je sasvim svejedno ko ce pobijediti ili ovaj mlakonja sto ga samaraju ili ova Zeljka Cvijanovic. Isto s... drugo pakovanje.