Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvescemo Skotskoj sankcije. Nesmije se narusavati suverenitet a niti teritorijalni integritet Britanske imperije koja je kako svoj komsiluk a tako i pola svijeta zavila u crno.
daj sta vam je ..ko da srbi znaju gdje je skotska i njenu istoriju oni misle da je nekad bio samo jedan kontinent koji se zvao srbija .. dalje znate
O R T H O D O C S__________C E L T S
Još jedan pametnjaković iz reda najglupljeg naroda,ha ha...j
Jarane lijeci se, ta dva pojma ne idu zajedno, Skotska je jedna od najstarijih drzava (citaj DRZAVA) u Evropi, nalazi se u sastavu nekad najmocnijeg kraljevstva, postoje ogromne razlike izmedju engleza i skota, ali ne pricam o onim razlikama kao sto recimo vama iz BG kazu da ste srbi od 19.st i vi onda postanete posrbice i vjestacki stvarate probleme u \"balkanskoj Skotskoj - BOSNAE\", ta tvoja opstina je nastala juce...KAKO DOSLA TAKO I OTISLA !!!
sad ce reci nacionalisti, kad moze Škotska moze i republika srpska...hahahahhahahahaha.....
Perice, haj pređi bulevar pa to ponovi ako smiješ.
SVE PO REDU MOLIM; PRVO SKOTSKA, PA KATALONIJA, PA HZHB, PA RS, A OSTALI NEKA SE REDAJU AKO HOCE! POZDRAVI IZ HRVATSKOG STOLNOG GRADA MOSTARA I HZ HB
Samo naprijed !!! Sretno !!!
Free Scotland, Free Vojvodnia, Free Szekler Land!
upravo tako. skotskoj nikada nece biti u interesu da bude nezavisna drzava. trazit ce vecu autonomiju ali cisto sumnjam nezavisnost. lova je u pitanju (sjeverno more-nafta).
FREE SCOTLAND______________FREE SRPSKA
Alexa Fergusona premijera države
Sean Connery-ja za ministra inostranih poslova!
@EU Rusija će staviti VETO na EU sankcije i tako u krug 20 godina:)