Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka mu promijene ime u Lepi
Kao i svaki grad- na razglednicama visoke zgrade i blještavilo, a siromašne četvrti i siromahe što jedva preživljavaju sakrivaju ne bi li se održao lažni glamur.
jao furaju se na nas ,ovo sranje bas lici na bosmal hahhaha
Mi imamo Avazov toranj :$ mi imamo BOSMAL i mi imamo DZ(S)AMIJE!
Ovo moze samo zamazati oci srbendama i Cecenskim bal-ijicama,koje impresionira skup naslaganih blokova,od kojih ionako oni nemaju nista.Ker-ce Kadirov maze oci narodu Cecenije po nalogu ker-ceta Putina. To sto i danas majke neznaju gdje su im poklana i pokopana njihova dijeca to BAL-IJAMA nije bitno,bitno je da su zasjale zgradice u kojima ce zivjeti i bludniciti i smrkati kokain djeca dojucerasnjih kolj-aca Cecenske djece i njihovih majki.Rat je bio izmedju muslimana Cecenije koje podrzava All-ah,i svih ostalih sekularista,nevjernika,her-etika,ba-lija,ruskih poltrona,spijuna,i sve ostale nevjernicke ba-gre maloumne koljacke povamirene krs-taske ortodoksne,All-ah ih pobio.Jesi li cuo @istina???Kakvkaski emirat zivi i on je realnost svidjalo se to okupatorima iz Rusije ili ne.
Vidi se da nemate pojma. U čečeniji je bio građanski rat izmđu Čečena sekularista koje podržava Moskva, i čečenskih islamista - vehabija koje podržava Zapad. Pošto su nakon 11.09. ostali bez podrške Rusija je skršila glavninu njihovih snaga i ponovo uspostavila red u Čečniji.
Misli Putin da moze drzati pod kontrolom ovog mafijasa Kadyrova, jos malo pa ce shvatiti da ima problema sa Al Qaidom.
BANJALUKA-2
Mozda je bila sinonim za patnju i stradanje, ali primitivizam...mislim da obzirom na standardni rječnik koji mi koristimo, naročito na forumima i portalima, mi daleko više odišemo primitivizmom od mnogih, ako ne i svih drugih kultura koje sam vidjao po svijstum uključujući i Čečensku...
Kadirov je ko nas dodik, despot u svakom smislu,
Mora se znati par cinjenica... Putin je kritikovan od strane nekih ruskih nacionalista sto ruske petro dolare u tolikom obimu ulaze u Ceceniju, to je zapravo PR, ali sta briga obicnog Cecnca za visoku politiku, sada zive bolje nego ikada, istina nemaju nekih ljudskih prava, ali je otvorio na desetine fabrika tamo, cak i fabriku automobila koju Sarajevo nece imati ni 2230 godine....
Kakav crni Dubai... Dubai treba biti u glavama ljudi, a ne skupim gradevinama koje se uzdizu na novcu od pljacki naroda...
jedini teroristi tamo su rusi ali srecom po chechene oni nemaju srbe...
da bosna ima i 1 posto nafte i gasa koliko čečenija isto bih izgledala i bila bogatija
ja ipak necu vjerovati da izgradnjom par kula i nekakvih satova blagostanje zivi i medju narodom i prije cu vjerovati da je to klasicno novodopsko neokapitalisticko zamazivanje ociju sirotinji da joj da lazni dojam uspjeha i blagostanja u jednoj poltronskoj drzavici sa poltronskom vlascu koja je instalirana na desetinama drugih mjesta gdje leze velike kolicine gasa i nafte ;) to sto je gro posjetilaca portala kratkovidan k\'o kokos i pametan ko cundas od kokosi je drugi par cipela.
Ramzan Kadyrov i Jean-Claude Van Damme?
Cecenija, koja je jedno vrijeme u nasem rijecniku bila sinonim za rupu, primitivizam svih oblika i opstu zaostalost ide naprijed...A MI ??!?!??