Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Padne li Erdoan i zapad ovlada ovom turskom prozapadnom Šestorkom, Turska će ponovo postati beznačajan faktor u svijetu i sluga američkih interesa.
Tako ga ni Bosni ne bi dali da nas Rusi napadnu, Erdogan podržava samo diktatore parama i vojno a za ostale kao nas daje moralnu podršku uči dove
Sutra ako zagužvamo s Hrvatima, Turska bi kao ćlanica NATo pakta trebala da brani Hrvatsku? Taj savez je smiješan. Turci bi Hrvatslku uzorali za dan. NAjsmješniji je Milanović, stalno nešto o Hr vojsci, a ne mogu ni s Kosovom ratovat.
Turci tražili PVO od Amerikanaca i nisu im htjeli prodati. Kupe od Rusa i sada kazna za avione. Jel Amerikancima više u ineresu jak NATO ili da članice NATO-a ucjenjuje svojim oružjem čak i kada plaćaju svojim novcem kao što je Turska. Erdgan je postupio ispravno jer na granici mu je rat.
Erdogan ako pobijedi, uspostaviće se pakt s Iranom o kojemu se razgovaralo. Automatski postaju zajedno možda i najjača sila na svijetu. Biće zanimljivo kako će Ameri reagirat.
Ja sta ce, Erdogan, kao i svi ostali igra kako amerkika svira. A puste ga ovako da prica da populizmom sebi rejting digne.
SAD su naučile da prche koga hoće i kako hoće , no Turska je tvrd orah . Imaju problema ali guraju svoju volju !!
Sve je to show za javnost. A narod blentav pali se na to.
da su poslali to bi bio kraj jeftinih energenata u turskoj.
Kako braca igraju saha s njima
Nisu dobili dovoljno dobru i primamljivu ponudu...