Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još živ
Volim ga kao da mi je rod rodjeni. I njega i cijeli slobodarski kubanski narod (najsrecniji narod na ovoj planeti). Viva Fidel!
Tako je druze Pushkin. Jedina zemlja na svijetu koje je izbjegla ludilo i epidemiju materijalizma. Zdrav zivot, organska hrana, nesto malo tv kanala, taman koliko treba, a ne crkavaju od gladi po ulicama kao recimo beskucnici u bajnoj Americi. Fidel Kastro je velikan u pravom smislu te rijeci!
I sloboda kakve nema nigdje na svijetu. Obisao sam je uzduz i poprijeko, a nisam vidio tri naoruzana policajca. Ovde u ovoj bajnoj demokratiji i slobodi odem na aerodrom, samo sto mitraljeze ne nose. Gledam nezamislivu bijedu, jad i bolest svaki put kad promolim nos na ulicu, a tamo vidim zdrave i srecne ljude pune zivota. Ljude koji se smiju, plesu i pjevaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"Optužiti Rusku Federaciju da je uništila malezijski avion tokom leta je potpuna banalnost" tvoja izjava je banalnost moj fidel
on misli da je Moskva jos uvijek glavni grad SSSR-a , i,da ta drzava postoji
https://www.youtube.com/watch?v=XtorBUxlRws
Koji li je njegov nik na klixu..?
Sigurno si to izjavio jer si neutralan i nisi poznat kao neprijatelj Amerike. Uostalom, zna se ko je pogodio ovaj avion samo je misterija zasto je pogodjen - vjerovatno greskom i ne znam zasto je to tesko priznati, Sovjeti su oborili korejski avion, Amerikanci su oborili Iranski i kad se to desi greskom prizna se i gotovo! Dovoljan argument da je avion oboren greskom je taj da to nije bilo u interesu ruskih pobunjenika! Nije ni u interesu zapada jer time nista ne dobivaju, a i medjunarodni tim ce dokazati sta je bilo, tim protiv kojeg ni ruski zvanicnici nisu imali nista protiv jos kad se doda "hvaljenje" pobunjenika jer su mislili da su oborili vojni avion onda je sve vise nego jasno!
zar je živ ovaj grobar
da. tako je. gdje ce to miroljubivi rusi uradit, to nije moguce, to je van svake pameti.
A vidi ove senilne budale niko vis neprica o avionu senilni se probudio i zvao novinare"haj dodjite da vam nesto kazem"
senilni je jedan od rijetkih koji je porazio amere
jes ih porazio,amerkinaci voze ata nova a kubanci od 50god.jadni su oni koji take poraze slave kao sto je kosovski boj i prvi svjeski rat.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)