Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi ko Skoti, nesto se busaju, a kad zagusti, razbjeze se ko misevi. Nezavisnost se ne dobija, za nju se bori i gine....Ko da je Hrvatska i BiH dobila nezavisnost na tanjuru. Revolucija nije za miseve, nego vi lijepo referendum da vam se suknje k'o Skotima uvedu u Ustav.
Odličan koment.
Nema Dodika živog. Sjeo pred TV i čeka još ovo pola sata šta će biti iako su mu Katalonci rekli da se ne može sa njima porediti.
@antibiotik Tebe je Dodik lijepo istraumirao rode. I pastetu kada otvaras iz nje ti Dodik iskace a zaspati nocu mozes samo kada kopiju Dejtonskog mirovnog sporazuma imas pored sebe.
@Vlastimirovic3, ali trebao bi ići na taj referendum ipak ako je muško. Toliko pričati i tako narod slagati, nije fer, ali znamo zašto ne smije, reče juče Košarac. ;) "Oni traže provođenje referenduma o Sudu i Tužilaštvu BiH jer žele da međunarodni zvaničnici zabrane svako inostrano investiranje u Republiku Srpsku, a najviše od svega bi htjeli vidjeti nove međunarodne sankcije za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika", rekao je Košarac Srni.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
frajer ignorisao ultimatum
Hajde Popušlić, izjasni se već jednom!
Puigdemont da pod hitno kontaktira laktašenka! Ovaj će mu objasniti kako od feRenduma na kraju ispadne samo anketa. Hahaahahha
Katalonci su muslimani i dakako da trebaju imati svoju domovinu. 😊
proslo deset
nije po spanskom vremenu karo.
Prošao rok, nije proglasio nezavisnost.
Katalonija nije srce Spanije. To ti je licemjerna tkz. "EU". Neka Katalonija dobije isto pravo kao sto su Republiki Kosovo dali.
Hahaha određuju mu kada će biti nezavistan ....
Ovaj je isti ko Laktasenko.Bi nekako da udari glavom u zid a da ga ne zaboli.
Niko ko Mile , genocidni entitet zove državom i bez referenduma i svi zadovoljni , svi znamo da nije država , a Miletu srce na mjestu..
Proglasi nezavisnost Pudzdemone pa nek' izgori sve. 🔥🔥🔥
nevesvinjskapucka gdje si bilmeze, dugo te nije bilo
@Mussa8431 Evo me u Beogradu. I ja sam se vas pozelio bogami, niko ka vi kvalitetno ne kmeci. Kako si ti rode? Kako zena, kako djeca?
Ovaj gori od Dodika.
nece nema muda zato
Ovaj nema damu :)