Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći problem kod marihuane je što te ne ubije odmah već ti dozvoljava da živiš do kraja svoj poluživot
Sto nasi ovi smetljari ne legalizuju marihuanu umjesto pederluka?!
@Executioner zato sto policija mora da popunjava statistiku hapseci djecu i omladinu po gradu sto su odlucili da poduvaju umijesto da ukrste litar rakije.
odjednom, i australija mi zvuci kao idealno mjesto za zivot..bila je i prije ovoga aki sad je perfektna zemlja 😍
Cestitke i pozdravi
Izgleda da klix radi na njenoj popularizaciji ovdje !? Malo malo pa o travi.
Canberra se opametila. Ajmo dalje
svi putevi vode u kanberu
Jucer citam tekst u kojem pise da SIPA nije u ovoj godini 1gram droge ulovila.Policija RS isto nesto malo,jalovo.Policija Federacije tu i tamo...Pa da i mi legalizujemo cisto da ovim dilerima propadne posao i da ih vidim u zavodu za zaposljavanje.Mislim da ih ne gledam kako dijeci ne valjaju za peticu,polu...
Čestitam👏👏👏🤝🤣🤣🤣