Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skoti su zaprijetili odvajanjem od njih ako se oni odvoje od EU. Tako sta god da uradi ne valja. Ali sam se stavio izmedju dvije vatre. S jedne strane obecao referendum za izlazak iz EU, a sa druge opstanak UK. A skoti nece u UK izvan EU i eto ti belaja. Za 5 godina vlasti prokockao je karijeru.
'' Cameronovi suparnici Ed Miliband, Nick Clegg i Nigel Farage podnijeli su ostavke nakon izbornog razočarenja. '' Kod nas gubitnici budu počašćeni sa par firmi, par ministarskih mjesta...
Tipa "velikosrpski" projekat? Svi Velikobritanci u jednoj drzavi?