Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
London mora past\', ponavljam London mora past\'!
Pripremio sam i ja gumu za veceras, bice metak 100%
Nego gde je onaj vas bosnjo Englez? Pa da svima malo palamudi o divnom zapadu i engleskoj o ljudskim pravima i kulturi o napredku ,21. stol. itd... Neka neka zaradili su oni jos mnogo gore!
@bosanceros pa ti agresivniji od engleskih huligana
ima li ko iz Londona da prati ovaj portal ?
zato je pobijeno,poklano i silovano mnogo vise.
Do sada je uhapšeno 545 osoba. Oj pa kod nas od 1995 nije uhapseno toliko ljudi
glup si !
@YU Slazem se! Znaci sve srblje, horvate i slovence DEPORTIRATI SA BALKANA! Destinacija : KINA, pa neka tamo probaju neke balvan revolucije, zakuhavanja, sanjarenja o \"velikoj\" srmdiji ili horvatskoj!
Libija i Gadafi na \"ostrvu\"
Posjetite portal navijača londonskih Plavaca na http://chelseabalkan.com ...prijavite se na forum i budite aktivni. KTBFFH!
Sta GUMENE??? Treba pripremiti PRAVE, jer je i to dio DEMONOKRACIJE koja je zavladala covjecanstvom... Cuj unistavati i pljackati IMOVINU BOGATASA... P.O.B.I.T.I ODMAH SVE...
Tako i mi trebamo sa rusiteljima Jugoslavije- DEPORTACIJA
VELIKA BRITANIJA koja nacija, koja istorija, koja tradicija
Boli me briga za riđu pro.lje.vastu naciju.
Moj ministre dovoljna bi bila četa pravih policajaca da te kriminalce pobiju i da nikome ne padne na pamet da pali i ruši državnu imovinu. Ovako u ime DEMOKRACIJE imate ovo što imate. Demokracija je za ljude a metak za razbojnike, pljačkaše, lopove, ubice, neradnike... Pod hitno to pobiti, a ostale slične i one koji su takve okotili protjerati pješke iz Engleske tamo u njihovu vukojebinu.