Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izmišljaju gluposti da bi jeli insekte,to im je plan.👹
Da me 5 puta ujedu, ja cu opet na ćevape, libo me. Svakako se mora deknut prije ili kasnije.
Alergija na meso zbog uboda krpelja, a nije ni slučajno to što je u njih svo meso, vjerovali ili ne, jako mali procenat oko 15-20% je organski uzgojeno, normalnim putem, ostalo je GMO sa kojekakvih dodatcima, milion dodataka, e to nisu alergeni, ali jeste ubod krpelja. Dobro, mi smo svi budale, a vi ste svi oličenje poštenja i istine u Americi.
https://www.fda.gov/food/agricultural-biotechnology/gmo-crops-animal-food-and-beyond ljudi čak i objavili procenat koliko čega ima GMO da je napravljeno, pa pogledajte procente 90% i više. A dobro, zbog ujeda krpelja, oni su razvili alergije i razne bolesti, daaaaaa, i zemlja je ravna ploča oko koje se sunce i mjesec naizmjenice vrte.
https://www.dw.com/en/can-genetic-engineering-make-meat-sustainable/a-60869271 iznad je link o raznim usjevima, a ovo je link o mesu, pa ko hoće neka izvoli, šuplje priče za masu kako oni samo dodaju određene dodatke, a to što pile odjednom ima 4 kile to je od kukurza hahahahahah
Nova agenda strasenja naroda Vol.2
Ja kad ubodem ,odmah se navuku na mene ko na gudru