Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo vas ovdje pljujete po bushu,na drugoj temi pljujete po alzircima koje je isti taj bush odrezao od svijeta 7 godina.de se malo presaberite pa skontajte vise po kome da pljujete.ili je to vama sve isto,samo nek se pljuje. ps.nemojte toliko podrske davati ireni.umislit ce cura da je komad.
Taj sto je bacao cipele, bacao je. Moze da se pozdravi sa bubrezima, mudima i cmarom. Predsjednik je predsjednik pa iz bilo koje drzave bio. LONG LIVE U.S.A.
sta se americki supcina pravi kao da je neki covjek od karaktera. americko glupavo govno koje je pod kontrolom zidova je ubio preko 300,000 irackih civila. Prosto mi je nevjerovatno kako ljudi nemogu opsjecati odvratnost prema Bushu i njegovoj fasistickoj domovini.
sto ne pogodi americko govno. nemogu prezaliti.
BUSMAN je danas izjavio za stampu da ce ubuduce kada bude imao konferenciju za novinare u iIslamskim zemljama poput Iraka, Irana, Pakistana, Avganistana Zenice, Sarajeva i okolisi,ODRZAVATI JE U DZAMIJAMA..JA NE KONTAM ZASTO, A EVO IZ PUBLIKE MI DOBACUJU DA JE TO NESTO U SVEZI CIPELA, TENA, KUNDURA, OPANAKA....
IRENA POPUSIS MI STOPALO KAD UGAZIM U GOVNO I TO U LUKAVCU,PRASICE SA LJUDSKIM RODNIM LISTOM
Nisu ga Iracani tukli sigurno! Zna se ko je ...i sad ovaj majmun pred odlazak glumi \"finog, postenog, razumljivog prezidenta\"... ma djuuuuubre jedno!
šta vi mislite da će se bolje provesti u americi kada nebude imao imunitet. .
Nego hoceli se suditi ovima sto su tukli heroja novinara
irena. kao sto rece asko sto ti to zelim i daga svima malo po glajbas mamu ti svaka cast novinaru legenda
da ga je bogdom gado kamerom bolje bi bilo u svakom slucaju dobar potez ali mi ga je zao sta ce dusmani sad sa njim da urade
Covjeka polomise, sta bi tek bilo da ga je pogodio cipelom
Ne mora novinaru, moze i meni
Irena ti bih tom novinaru mogla samo da ga popusis da ga dobro zacuclas funjaro jedna.
Ja bi tom novinaru po serijatu odrezao stopala, svakako ne voli da nosi cipele.