Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većina radnika je pala na prosjački štap ni pristojan ručak ne mogu zaraditi,1 kg.mesa pečenog 50KM...dok se budžetlijama daje pomoć od 1080KM...lud je ko išta zna raditi,a ostane ovdje.
Potop sda na izborima i odlazak u opoziciju.
Svaka godina, isto sranje, samo drugačiji broj.
Obilježila su Santa Barbara suđenja Ventirlatorčiću
2.10. kad smo propali dozvolili sve, bez ispaljenog "metka"
I McDonald’s se povukao iz BiH
Samo neka su kauboji dojnji ostalo ce se sve rjesiti
prodajem predizbornu sda zastavu dim.40:90cm...malo koristena u domu kulture cevljanovici...moze zamjena za naramak drva...
Zamoli bih sve da pogledaju najnoviji americki dokumentarac "Iznenada umrli (Died suddenly)". Radi se po posledicama vakcinacije u doba korona virusa. Ovo kada vidite nece vam biti dobro. Sirite ovo da sto vise ljudi vide. https://www.bitchute.com/video/SXNKZVJVQSRB/
S obzirom na Agendu 2030 koja je ozvaničena na SEF-u, očekujte nove ratove, epidemije, farmaceutsku diktaturu, produbljivanje ekonomske krize i inflacije, veću kontrolu i nadziranje populacije, zeleni ekofašizam.
Tačno počinjem dobijati kompleks superiornosti čitajući komentare idiota kao što si ti. Kako iko sa imalo mozga može vjerovati u ove nebuloze?