Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juče je gen. sekretar nato-a, Rasmusen izjavio da je Assadov režim pred padom. Opoziciju je priznalo oko 130 zemalja i \"udruženja\" (šta god to značilo/klix vijest) među kojima i Francuska i SAD. Odavno se govori kako opozicija drži sjever Sirije tako da to ni sa te strane nije opravdano. Sirija nije napadala Tursku ni kada je bila u boljem položaju niti to ima neku stratešku važnost. \"Patriot kao sredstvo odvraćanja da se sukob prelije u Tursku\" e veće gluposti odavno nisam čuo! Patriot je PV i PR sredstvo a nikako nemože da zaustavi (recimo) Kurde ili minobacačke granate, ili rakete iz VBR-a ili puščana zrna ili ubačene jedinice... Patriot je tu kao odbrana od sirijske odmazde jer će neminovno uslijediti kopnena ofanziva ukoliko propadne plan da teroristi sruše vlast. Što će se nadam se desiti NIKAD. Primjer sve ostale zemlje\"Arapskog proljeća\". Šta su dobile? Sjaši Kurta da uzjaše Murta.
Sirija da hoce da napadne Tursku nebi cekala kraj januara 2013, da instalirate te je.bene \"Patriot\". Samo neznam cemu sva ta ceremonija
DROLJE NEPISMENE
I \"Turska\" i \"Patriot\" se pišu velikim slovom; MOLIM VAS, zaposlite lektora...
A Turska malim slovom u naslovu, je li? E, koji nepismeni ljudi!