Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ako je neko radio u toj sluzbi, radio je u interesu svoje, a ne tudje drzave... Ako je profesionalac i ako dobro radi povjereni mu posao, neka ga nastavi raditi, opet u interesu svoje drzave. Problem je sto ima puno ljudi, koji nisu imali veze sa obavjestajnim sluzbama, osim sto su radili za strane obavjestajne sluzbe, protiv svoje drzave. E takve treba pocistiti i otjerati u zatvor zbog spijunaze. Jedan od tih je Silajdzic, koji citavo vrijeme radi protiv Bosne, a za interese nekih tamo drugih zemalja....
Ha ja, a ne ko Bošnjaci, ljubit im guzove i postavljat ih opet u vrh vlasti. Smrt fašizmu, komunizmu i kapitalizmu, anarhija je majka!