Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebiga Bugari Rvati su katolici a Vi pravoslavci
Znaci guziti Makedoniju je ok , a biti naguzen od Holandjana je diskriminacija. Interesantno
Neznam
bosna ce platiti za podrzavanje turske i arapski zemalja sa clanstvom u EU ne samo to i hrvatska ce blokirati ulaz u EU
Boli na patka. Bih je vec u EU. Pola zivi na zapadu i krece se slobodno.
Mi ne želimo u EU.
Kad mi htjednemo ući, ovi će se raspasti, zapamtite šta kažem
Bravo bugarski kolumbo, tek ste sad skontali da su zapadnjaci licemjerni.
30% ukradenih auta zavrsi tamo , da ne pricam za ostalo...
Bugari nisu svjesni da su samo primljeni u EU da im služe na granici prema Turskoj, inace da se negdje drugo nalaze ušli bi al malo sutra
Mi smo sa Nizozemcima tokom zadnjeg rata imali slična iskustva i puno gore ishode. Dok Bugari ginu štiteći EU granice, ovako im ta ista EU vraća. Ako EU ovako nastavi kao zadnjih par godina, raspasti će se uskoro.
Civilizacijski i kulturološki ne pripadaju zapadnoj civizaciji, u EU su primljeni isključivo da ne bi potpali pod ruski uticaj. Kako se stvari razvijaju, Evropa će se na kraju podijeliti na katoličko-protestantsku, pravoslavnu, takođe postojeće i nekolike muslimanske enklave (Albanija, Kosovo i muslimanski dio BiH).
Zapadni dio Makedonije je 100% muslimanski. To si zaboravio
Bugari biraju stranu u MARTU 2023 godine😎Sretno nam svima.
Neka se pripreme granicari u SRB/BIH/HRV/MK/CG za OGROMNI INFLUX Balkanaca 'nazad kuci' 👌😎
Bugari su istočni Makedonci
Bugari pravi Balkanci, stalno ljuti, ugroženi, frustrirani, mrzila ih učiteljica... Nikad nije - gluho i daleko bilo - do njih, igrali su odlično ali zajebo ih sudija.
Jel se mora nešto ovdje reći. Znamo svi zašto su na papiru Bugarska i Rumunija u EU. Kao i baltičke zemlje. Samo i čisto radi NATO-a i zapadne kontrole. Hrvatska ima bolji položaj i to je sva priča, nije okružena Turskom i proruskim zemljama. Nema nikad pravde, samo moć i kontrola. A 95% ljuti samo žele biti prosperitetni i na miru. Politika je znamo sta
Ljudi*. Nismo ljuti (još)
EU je iskljucivo otvorena za katoličke države Bugari zdraooo
Njemacka nije katolicka drzava zdraooo