Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nasi politicari, ali i obicni ljudi, bi mogli dosta nauciti iz promatranja britanije. stari premijer odlazi, vrlo dostojanstven govor, bez pljuvanja po svemu i svacemu. novi premijer dolazi, zahvali se starom premijeru, oda mu priznanje. isto vrlo dostojanstveno, bez pljuvanja, i vrlo ohrabrujuci govor. volio bih da ukazem na nekoliko sitnica. ako je neko pratio prenos, kad cameroon ide od kraljice do no.10, njegov auto staje na jednoj raskrsnici da propusti pjesake da predju cestu. takodjer staje na crvenom i ceka. u medjuvremenu biciklisti (ljudi se vracaju sa posla), prolaze pored njegovog auta. to je sustina anglo rezima - politicari su tu da sluze narodu, ne da narod sluzi njima. to se vidi na sitnicama poput ovih, kao i na kurpnim stvarima - pokusaju kompromisa izmedju dvije totalno suprotne partije, sve u interesu gradjana.
bukvalno prevode. rekao je da zeli \"...Great Britan make even greater...\" \"greater\" ne znaci geografski veca u ovom kontekstu. kad je nesto \"great\", to cesto moze znaciti i \"odlicno, izvrsno\". mislim da bi najbolje bilo prevesti to jednostavno kao \"...zeli uciniti VB jos boljom...\"
E neka ste se vi poceli voliti, sigurno cete se vjencati u Jasenovcu ili cete ici na bracno putovanje nazvano Oluja...
ne seri a-tihiću ,, i ne spominji neka velika imena svojim papanskim riječnikom jer ne znas sta beljezgas,, neki sdp-ovac ili a-sda-ovac iili cak sbb-ovac ti je napunio glavu u to malo mozgića,,, nisi se ni rodio kad su se neke stvari događale važne po ovu zemlju ,,
CCCC,,, pa odakle stizu ovi seljaci sa sarajevo.x , a istočna Bosna odakle će drugo ,, nikad se opismenit !!!!!
Tihicu, kao svakom gramzivom primitivcu iz kruga jos primitivnijeg Alija i. ne pada na pamet da se povuce. Pa nije budala kada je uspostavio sluzinacku strukturu u oblasti pravne drzave. Bosnjake je totalno politicki i ekonomski unistio, al zato nije on uhapsen, nego borci koji su se tome suprostavili.
Nasi nazovi politicari trebaju da vide kako to ide poslije izbora, a ne pola godine nakon izbora se prenemagati i kakiti po narodu i drzavi
Iskreno srbi i hrvati se uopce ne mrze vise, sada imamo zajednickog neprijatelja: islamofasiste kao sto si ti !!!!
TORIJEVCI I LABURISTI NISU BILI U PREGOVORIMA! ONI SE MRZE VISE NEGO SRBI I HRVATI!
prodajem rasadu paradaiza sa potocara,najboljii plastenici u ovom delu evrope,plodno zemljiste
Kazao je da mu je posao volio zbog potencijala da Veliku Britaniju jednostavno učini \"većom\". hajte jos jednom ovo procitajte pa mi recite sta ste htjeli s ovim reci?