Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj hifa najpozeljniji poslodavac hahaha...
Ma nije mi jasno ko je to glasao za njih, jeli moguce covjece, kaze ovaj jedan kad god sam sipao gorivo kod njih uvijek neki novi radnik...
Mitroviceva skola :)
sto ste iskljucili komentare za lihvare iz hife ???
Platili
Nemoj ih prozivati vratice nam gorivo na 3.5 :D
Malo ironično da klix upozorava na lažne snimke i informacije....
srbi su najbolesni teoretičari, ali ono bas bolesno, kazu da su amerikanci izazvali zemljotres,jplo mamu, pa bilo je i prije po turskoj zemljotresa i jos ce biti, ne po turskoj nego po cijelome svijetu.
Hifa ko Deen iskljuceni komentari 🤣
Hifa je toliko poželjna da ni komentare na klixu ne smiju pustit.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/zagrepcanka-iva-jedva-se-izvukla-iz-rusevina-s-mrtvaca-kradu-zlato-vojska-je-preuzela-grad-15304980
Da ali sta to ima sa građanima BiH?
Ovo o dezinformacijama i laznim snimkama krenulo je jos od korone.Ima li peleta u Hifi?
Al zato nije lažna snimka iz Sirije gdje izvlače mrtvog oca a ispod oca živo dijete potpuno zatrpane ruševinama. Pravo čudo.
Imaju i infotmacije o kradjama donacija što su stigle u Tursku! Leševe mrtvih psi lutalice raskidaju na ulicama! Organmafija vec uveliko od ranjrnih vade organe!!! Totalni kaos!! Treba o tome da izvjestsvate!!!
Kazu da se njemacki spasioci povlace zbog pucnjava a dok rade pored njih stoji naoruzana vojska koja ih cuva.
Koristite provjerene organizacije.
Zašto se objavljuju informacije o pojedinačnoj pomoći, gdje su UN da hitno upute pomoć. Ne skupljajte smeće i ne ponižsavajte ugrožene narode. UN i najbogatije države da hitno dostave pomoć, sve ostalo je gubljenje vremena!
Kaže meni otac ovo je vještački izazvan zemljotres zbog nekog američkog ratnog broda koji je tu negdje u okolini. A sve zbog toga što Turska nije uvela sankcije Rusiji. E reko stari - top si!