Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlja se stresla od jeze kad je cule da Ridji dolazi!
culA
Lombok ima 3.167 miliona stanovnika. BiH ima oko 3.517 miliona. Mataram nije ostrvo, nego grad NA Lomboku, od nekih 420000 stanovnika. Znaci, grad je nesto kao kanton Sarajevo po broju stanovnika, prema popisu, 413,593. U zemljotresu je poginulo 14 ljudi. Samo u Federaciji DNEVNO od pusenja umre 30 ljudi. https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-fbih-od-bolesti-povezanih-s-pusenjem-dnevno-umire-30-osoba-pusaci-kazu-da-niko-ne-misli-o-radnim-mjestima/171011055
Dakle smanjite malo kukanje o "razornom zemljotresu", malo pazljivije citajte i racionalnije rezonujte, te prestanite pusit. Kako cigare, tako i price o tragedijama sirom svijeta.
Bakir uskoro leti tamo...
Ponijece him aspirina iz Sekine kucne ambulante!
Strašno