Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i nas dayton ubija već 25 godina 🤐🤐
I sta kaze Dodo i Kolindica, BiH je nestabilna i nesigurna drzava prepuna terorista !?
Svakodnevnica u SAD
KLIX ZASTO NE NAPISETE DA JE TERORISTICKI NAPAD ?? SLIJEDITE ZAPAD ??SAMI PROTIV SEBE RADITE I BEZ CASTI, PRODANE DUSE STE KAO I VASI NOVINARI.
da je musliman ovo uradio bio bih terorizam a posto nije normala samo napad
Onaj u Teksasu je pobio Latinose ....a u Dejtonu su Latinosi zauzvrat pobili Irce (i ostale bijelce).... jel to stvarno tacno. Ako jest ...onda je to golemo.
Hajdemo mrzitelji muslimana kazite da nema krscanskog terorizma, uuups nema ima samo ubica vlastitog naroda
Zar nije Dayton u BiH?
Globalisti koji imaju baze i uporiste u demokratima su ispucali sve montaze u reziji kako smjeniti Trampa od proglasenjem da je lud, da je imao rusku podrsku a predsjednicki izbori su blizu a Tramp ima veliku podrsku biraca i demokrati su u panici pa su se ovakva desavanja trebala vec unaprijed predvidjet
Kako ne nadju licnu kartu? Muslimani samoubice lafo uvijek ponesu i licnu kartu
Genocidaš neki iz smrdljivog entiteta seR.eS. bezbel
Duboka država, odnosno stara škola CIA-e, vrbuje incestoidne kretene da čine ovakva nedjela, sve u svrhu predizborne kampanje Demokrata. Hoće da optuže Trampa za podsticivanje rasizma. Sada kada polako ali sigurno, manjiske grupe prelaze na njegovu stranu.
Generation Call of duty. Grand treft, God of War, Assassins creed, Fortnite... U njih je sranye svaki dan. Ko sanjao Ameriku u kuci mu bila... https://usa.liveuamap.com/en/2019/4-august-police-she-was-gunned-down-outside-magic-city-trying
@Tvrtkov Hoces reci igre krive za pucnjave i nasilje? To ga nije bilo prije?
Ovo je isaret da od Deytona nema nista RS nestaje lagano
Sve je u karakteru...??