Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno koliko psihopata ima na ovom portalu, ovo je za naucno proucavanje i studije
ko god da je, smrdljivo je smeće. Terorizam je najjadniji oblik ratovanja.
Kakvi 'heroji', nemaju mu*a ni da se ubiju, pa daljinskim aktiviraju bombe. Sve gola pi*ka.
sad je na redu Turska da bude srusena onda ostaje samo jos Iran a Arapi su se davno prodali politika svijeta je kurva bar prema nama muslimanima
@Lovrenist sto jel to trebamo da uradimo jer to po tebi to tako treba? smijesan si
Posle Markala, ništa više nije kao što izgleda !
tacno, i nakon pekare, tuzlanske kapije, genocida u Srebrenici, Prijedoru, Visegradu, Zvorniku itd. Nakon tih dogadjaja ste postali svjetski poznati teroristi i genocidasi, uzivajte u zasluzenim titulama.
Ovo jeste da strasno negativno utice na turizam. Ali realno gledano, vece su sanse da ce turistu u Sarajevu zgaziti mahniti Semir Rastoder (koji je na zalost na slobodi i uziva u zivotu dok zena koju je ubio truhne u mezaru/grobu) nego da ce poginuti na odmoru u Turskoj.
i kazu zao mi kurda... rezi sultan pozlatile ti se!!
Policija i vojska sasvim legitimne mete u ratu. Samo rokajte stoku Kurdi.
@sheikhimranhosein sine, kratko i jasno, nemas ti pojma.
i Ramazan u Istanbulu nije ko sto je nekad