Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed drugovi zaputite se u Haiti i pomozite nesvrstanoj drzavi. A i nama cete olakstat vjerujte.
Cudi mene samo da jedan ovako vodeci bih sajt nije bar postavio neke adrese/websajtove preko kojih se moze pruziti neka donacije. Totalno smo nedosjetljivi, dalje od svog nosa nevidimo. Pogledajte malo sta radi America, otvorite stranicu CNN-a... Dobro je neko rekao, pametovat i propovijedat da smo merhametli je najlakse, a na djelu nas nema nikad, il se zadnji ukljucimo. Nikad i nikud Vi necete iz Bosne i Hercegovine.
Katastrofa,velika nesreca zadesila ovu karibsku drzavu.Iskreno saucesce porodicama nastradalih i da im se dragi bog smiluje i pomogne da tu tragediju sto bezbolnije prevazidju ako je ikako moguce.Neponovilo se nikada i nikome...
stravicno, jadan narod i sirotinja..... Ne znam samo dali ce nasi moci pomoci- jer i nama samim treba pomoc!! Samo da napomenem de je Haiti je samo nekoliko mjeseci prije pretrpio stravican uragan i mnogi su izginuli ..nisu se ni od toga uspjeli oporaviti i vidi sada....strasno. Na znam samo sto se osvrcete na ove \"nase\" psihopate i bolesnike sto stavljaju jadnicke i neljudske komentare::: to su bolesni ljudi koji pate i patice do kraja svojih jadnih i podmuklih mucenickih zivota....bili oni ovi ili oni i ima ih mnogo vidim na sve 3 strane...SRAMOTA
Hakala, ti si imao potreC u mozgu i jos se nisi oporavio.
Molim Boga dragog da vam pomogne u ovim teskim trenutcima da oni koji su jos zivi ispod rusevina prezive i da se brzo svi oporavite. Nadam se da ce i nasa drzava nesto uraditi i organizovati da se posalju pare ili nesto ... ovo je strasno u 30 sec kako sam shvatio preko 100,000 mrtvih
Sledeci potrec ce biti sa epicentrom banjaluka laktasi u dijelu drzave zapadne smrdske ono sto nije uradilo topnistvo hv hvo i armije bih jel su bili budale uradice majka priroda.
da...stvarno smo Q..rac od naroda...najmerhametli na svijetu...
Svaka čast, dobro rečeno! ;) Btw, samo 5 komentara do sada, fuj bagro bosanska stidite se, a znamo puniti stranice stotinama odvratnih komentara vezanih za nacionalizam, homoseksualizam itd. Odvratna smo nacija, treba nas jedan ovakav zemljotres pokositi.
ti bi baš šamaro samo što neko spomene Boga...a kad si takav onda te treba nogama namarati...Amen
Kako ste samo dosadni sa tim o Bogu, za seljake je za nesreću uvijek Bog kriv... Pa znate li uopšte da su karipska ostrva od svog nastanka na trusnom području, isto kao i Indonezija!? I onda vam je čudo što tamo živi sirotinja i što tamo deru zemljotresi i vulkani!? Da mi vas je naći da vas malo našamaram kad ste tako spremni lajati na Boga a niste ništa drugo do neobrazovani neandertalci koji samo gledaju sapunice i slušaju turbofolk!
grozota fakat.... jadni ljudi, jest i bog digo ruke od onih kojim najvise treba
i bogu je sirotinja teska